Ελληνικό – Αργυρούπολη: Δωρεάν Rapid Tests σε Αργυρούπολη και Ελληνικό – Δείτε ημερομηνίες

-

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι έναντι του covid-19 στις 5 & 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συνεχίζει την συνεργασία με όλες τις δημόσιες αρχές και ειδικότερα με τον ΕΟΔΥ για την προστασία των κατοίκων και των εργαζομένων της πόλης.

Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο ΕΟΔΥ με κλιμάκια αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), θα πραγματοποιήσει στην πόλη μας δωρεάν ελέγχους έναντι του covid-19 μέσω ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν τη Τετάρτη 05/05/21 στην πλατεία του Δημαρχείου επί της Λ.Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη καθώς και την Πέμπτη 06/05/21 στην πλατεία Σουρμένων επί της Λ.Ιασωνίδου στο Ελληνικό από τις 10.00 π.μ έως τις 15.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033. Επίσης παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Κατά την προσέλευση τους στον χώρο διεξαγωγής των προληπτικών ελέγχων θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ