Ελληνικό – Αργυρούπολη: Βανδάλισαν το οικογενειακό πάρκο της Αγίας Παρασκευής

Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στην περιοχή της Αργυρούπολης και συγκεκριμένα στο Οικογενειακό Πάρκο της Αγίας Παρασκευής (Praktiker) έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 7 Μαΐου.

Όργανα γυμναστικής και περιφράξεις πλήρωσαν το μένος των βάνδαλων που δεν λογάριασαν ότι στον χώρο παίζουν μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε λόγο για καφρίλα και δήλωσε πως όσες φορές και να τα σπάσουν, η Δημοτική αρχή θα τα ξανά φτιάχνει.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Κωνσταντάτου:

Γιατί τόση καφρίλα;
Το οικογενειακό πάρκο της Αγίας Παρασκευής είχε εχθές τη τιμητική του όπου κάφροι τα έσπασαν όλα. Προχθές του 208 , κάθε μέρα και μία βραδινή εισβολή όπου αφήνουν πίσω τους καταστροφές. 

Αυτό το μένος και η ένταση που γίνεται στον Δήμο μας συνεχώς δεν είναι αθώα σε καμία περίπτωση αλλά να ξέρουν όσοι τα κάνουν πως αργά ή γρήγορα θα τους πιάσουμε και όσες φορές και αν τα σπάσουν εμείς κάφροι θα τα φτιάχνουμε.

Τα σχόλια του κόσμου 

Ο κόσμος φανερά εκνευρισμένος από τα πολλά περιστατικά βανδαλισμών ζητάει την τοποθέτηση καμερών στα πάρκα και παραδειγματική τιμωρία όσων συλληφθούν να βανδαλίζουν δημόσια περιουσία.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Τραγωδία στη Βοιωτία: Μηχάνημα έργων έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Τραγωδία στη Βοιωτία, με 58χρονο χειριστή μηχανημάτων έργων να...

Αποδεσμεύεται η αστυνομία από την επίδοση δικαστικών εγγράφων – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες

Την Τετάρτη εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία,...

Εξόφλησε την Gazprom σε ευρώ για φυσικό αέριο Απριλίου

Η ΔΕΠΑ κατέβαλε στη ρωσική Gazprom το αντίτιμο για...

Προσφυγικό: Η Τουρκία θέλει να διώξει 1 εκατ. Σύρους πρόσφυγες έως το 2023

Ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» που αντιμετωπίζει ο Ταγίπ...

Τραγωδία στη Βοιωτία: Μηχάνημα έργων έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Τραγωδία στη Βοιωτία, με 58χρονο χειριστή μηχανημάτων έργων να χάνει τη ζωή του, όταν βρέθηκε με το επαγγελματικό του όχημα σε γκρεμό 100 μέτρων! Όπως...

Αποδεσμεύεται η αστυνομία από την επίδοση δικαστικών εγγράφων – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες

Την Τετάρτη εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία, το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο «Ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων εγγράφων και...

Εξόφλησε την Gazprom σε ευρώ για φυσικό αέριο Απριλίου

Η ΔΕΠΑ κατέβαλε στη ρωσική Gazprom το αντίτιμο για τις προμήθειες φυσικού αερίου του Απριλίου 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες η πληρωμή πραγματοποιήθηκε σε ευρώ. Όπως...