Ελληνικό – Αργυρούπολη: Βανδάλισαν το οικογενειακό πάρκο της Αγίας Παρασκευής

-

Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στην περιοχή της Αργυρούπολης και συγκεκριμένα στο Οικογενειακό Πάρκο της Αγίας Παρασκευής (Praktiker) έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 7 Μαΐου.

Όργανα γυμναστικής και περιφράξεις πλήρωσαν το μένος των βάνδαλων που δεν λογάριασαν ότι στον χώρο παίζουν μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε λόγο για καφρίλα και δήλωσε πως όσες φορές και να τα σπάσουν, η Δημοτική αρχή θα τα ξανά φτιάχνει.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Κωνσταντάτου:

Γιατί τόση καφρίλα;
Το οικογενειακό πάρκο της Αγίας Παρασκευής είχε εχθές τη τιμητική του όπου κάφροι τα έσπασαν όλα. Προχθές του 208 , κάθε μέρα και μία βραδινή εισβολή όπου αφήνουν πίσω τους καταστροφές. 

Αυτό το μένος και η ένταση που γίνεται στον Δήμο μας συνεχώς δεν είναι αθώα σε καμία περίπτωση αλλά να ξέρουν όσοι τα κάνουν πως αργά ή γρήγορα θα τους πιάσουμε και όσες φορές και αν τα σπάσουν εμείς κάφροι θα τα φτιάχνουμε.

Τα σχόλια του κόσμου 

Ο κόσμος φανερά εκνευρισμένος από τα πολλά περιστατικά βανδαλισμών ζητάει την τοποθέτηση καμερών στα πάρκα και παραδειγματική τιμωρία όσων συλληφθούν να βανδαλίζουν δημόσια περιουσία.

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ