Δήμος Αγίου Δημητρίου: Έναρξη των διαδικασιών για την έκδοση Αθλητικής Κάρτας για αθλήτριες/ές και αθλούμενες/ους που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου

-

Στo πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού Λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο οποίος ψηφίστηκε από το Δ.Σ του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ανακοινώνεται η άμεση έναρξη των διαδικασιών για την έκδοση Αθλητικής Κάρτας για αθλήτριες/ές και αθλούμενες/ους που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου.
 Οι ενδιαφερόμενες/οι που επιθυμούν να κάνουν χρήση των γηπέδων, των γυμναστηρίων και του στίβου, παρακαλούνται να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
Αίτηση σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρότυπο στην ιστοσελίδα του Δήμου μας
 Φωτοτυπία ταυτότητας
 Δύο πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου.
 Βεβαίωση διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας (Μπορείτε να την κατεβάσετε
 Βεβαίωση ιατρού, καρδιολόγου ή παιδιάτρου, όπου να αναγράφεται εμφανώς το ΑΜΚΑ και να βεβαιώνεται η κατάσταση της υγείας του ενδιαφερόμενου/ης και η ικανότητά του/της να αθληθεί.
Αποδεικτικό κατάθεσης χρημάτων στην Τράπεζα Πειραιώς, στον λογαριασμό του ΟΠΑΠ: GR71 0171 0380 0060 3803 0020 781 με αιτιολογία κατάθεσης.
Η κατάθεση της αίτησης μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:
Ηλεκτρονικά εδώ
Για αθλήτριες/ες, σε συνεργασία με τα σωματεία που είναι μέλη.
Δια ζώσης στα γραφεία του ΟΠΑΠ, μόνο κατόπιν ραντεβού στο
210 9760505.
Σημειώνεται ότι:
Για αθλήτριες/ές – αθλούμενες/οι στα αθλητικά σωματεία που έχουν την έδρα τους στο Δήμο Αγίου Δημητρίου η κάρτα παρέχεται δωρεάν.
Για δημότες και κατοίκους του Δήμου, το κόστος ανέρχεται σε 5 ευρώ ετησίως, που θα καταβάλλεται με την αίτηση πρώτης εγγραφής ή ανανέωσης ή επανέκδοσης, με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό του ΟΠΑΠ: GR71 0171 0380 0060 3803 0020 781 με αιτιολογία κατάθεσης.
Για μη κατοίκους, το κόστος ανέρχεται σε 15 ευρώ ετησίως, που καταβάλλεται με την αίτηση πρώτης εγγραφής ή ανανέωσης ή επανέκδοσης, με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό του ΟΠΑΠ: GR71 0171 0380 0060 3803 0020 781 με αιτιολογία κατάθεσης.
Από τις αρχές Ιουλίου, οι αθλούμενες/οι θα εισέρχονται στο Δημοτικό Στάδιο μόνο με την επίδειξη της κάρτας
Βρείτε την αίτηση στην ιστοσελίδα μας

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ