Ελληνικό – Αργυρούπολη: Αιτήσεις για νέες συνδέσεις Φυσικού Αερίου

-

Σε κοινή ενημερωτική δράση για τη σύνδεση στο δίκτυο φυσικού αερίου προχωρούν ο Δήμος ΕλληνικούΑργυρούπολης και η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, με στόχο την αύξηση της διείσδυσης του φυσικού αερίου στο Δήμο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

 

Δημοσιεύτηκε από Pretty Nails – since 2003 στις Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

 

Οι δημότες/κάτοικοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εξυπηρετηθούν από εκπροσώπους της ΕΔΑ Αττικής κάθε Τρίτη από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 25 Μαϊου 2021, στην ενημερωτική γωνιά της εταιρείας στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”, στην πλατεία Δημαρχείου, Λεωφ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη.

 

 

Τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της ΕΔΑ Αττικής θα είναι σε θέση να παρέχουν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ανάπτυξη νέου δικτύου στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου, καθώς και για οποιαδήποτε άλλο ερώτημα ή θέμα που αφορά στη σύνδεση κατοικιών και επιχειρήσεων του Δήμου με το δίκτυο φυσικού αερίου.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ