Ελληνικό – Αργυρούπολη: Δωρεάν rapid test 27 και 28 Μαΐου

-

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης συνεχίζει την συνεργασία με όλες τις δημόσιες αρχές και ειδικότερα με τον ΕΟΔΥ για την προστασία των κατοίκων και των εργαζομένων της πόλης. Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο ΕΟΔΥ με κλιμάκια αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), θα πραγματοποιήσει τους δωρεάν ελέγχους έναντι του covid-19 μέσω ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

 

 

Δημοσιεύτηκε από Pretty Nails – since 2003 στις Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

 

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27/05/21 στην πλατεία Σουρμένων επί της Λ.Ιασωνίδου στο Ελληνικό καθώς και την Παρασκευή 28/05/21 στην πλατεία του Δημαρχείου επί της Λ.Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη από τις 09.30 π.μ έως τις 15.00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

 

Κατά την προσέλευση τους στον χώρο διεξαγωγής των προληπτικών ελέγχων θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και οι απαραίτητες αποστάσεις.
Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης παραμένει πιστός στην εφαρμογή των μέτρων συνεχίζοντας καθημερινά την προσπάθεια για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και καλεί όλους τους κατοίκους και τους εργαζομένους να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού και να προσέλθουν για την πραγματοποίηση του ελέγχου.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ