ΒΙΝΤΕΟ – Γιώργος Σαμπάνης : “Φιλοζωία είναι να γίνομαι η φωνή, όσων δεν έχουν φωνή” – Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού- Αργυρούπολης

-

Ο Γιώργος Σαμπάνης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ένα βίντεο γεμάτο μηνύματα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα αδέσποτα ζώα και στο πλαίσιο αυτό την στήριξη του στο έργο που επιτελεί το Σωματείο Φιλοζωική Παρέμβασης Ελληνικού – Αργυρούπολης, φροντίζοντας τα αδέσποτα της πόλης.

 

Δημοσιεύτηκε από Pretty Nails – since 2003 στις Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

 

Το συγκινητικό μήνυμα του ταλαντούχου καλλιτέχνη:

“Φιλοζωία είναι να γίνομαι φωνή, όσων δεν έχουν φωνή, να προσφέρω στα ζώα μια ζωή με αξιοπρέπεια και να διεκδικώ για αυτά ένα καλύτερο αύριο.

Η Φιλοζωία ισοδυναμεί με ανιδιοτέλεια και όχι με πράξεις που θρέφουν το “Εγώ” μας, η φιλοζωία είναι στάση ζωής, γιατί ο σεβασμός προς τα ζώα και τη φύση είναι σεβασμός απέναντι στον εαυτό μας.

Στήριξε κι εσύ μαζί μου το Σωματείο Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού – Αργυρούπολης, που με ελάχιστους πόρους και εθελοντικά, φροντίζει όλα τα αδέσποτα της πόλης μας.”

Μια μικρή βοήθεια από όλους μας μπορεί να συνεισφέρει πολλά στο έργο μας.

Τροφές, φάρμακα και οικονομική βοήθεια στο λογαριασμό μας
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR35 0172 0750 0050 7509 9815 521 , γράφει στο βίντεο που δημοσίευσε.

 

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου κ. Ελένης Κορίλλη:

Το ευχαριστήριο μήνυμα των μελών της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού – Αργυρούπολης:

Όλοι οι εθελοντές ευχαριστούμε ολόθερμα και εγκάρδια τον μοναδικό άνθρωπο και εξαίρετο καλλιτέχνη Γιώργο Σαμπάνη για την ανιδιοτελή προσφορά του στο σωματείο μας. Οι ανάγκες των αδέσποτων πάρα πολλές, η βοήθεια ανύπαρκτη. Ευχή μας και ελπίδα μας η υπέροχη αυτή κίνηση του Γιώργου να βρει και άλλους υποστηρικτές !!!!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ