Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ανακοίνωση για τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους

Ανακοίνωση για τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης εξέδωσε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου

 

Δημοσιεύτηκε από Pretty Nails – since 2003 στις Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

 

ΠΡΟΣ: Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Αγίου Δημητρίου
ΘΕΜΑ: Κατάθεση δικαιολογητικών επιχορηγούμενων Συλλόγων έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται όσοι εκ των Συλλόγων, Σωματείων, Φορέων του Δήμου Αγίου Δημητρίου επιθυμούν την παροχή χρηματικής επιχορήγησης δράσεων-εκδηλώσεων έτους 2021 από το Δήμο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 202 του Ν.3463/2006, και στο άρθρο 66 του Ν. 4735/20 (επιπλέον μόνο για τα αθλητικά σωματεία, για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων, που συμμετέχουν σε εθνικά πανελλήνια πρωταθλήματα) να υποβάλουν αίτηση έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, η οποία να συνοδεύεται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

 

1. Αίτηση συλλόγου για την επιχορήγηση. (Σύμφωνα με την νομοθεσία ο προϋπολογισμός των εξόδων των εκδηλώσεων-δράσεων δεν θα πρέπει να καλύπτεται εξολοκλήρου από επιχορήγηση του Δήμου). 

2. Καταστατικό Συλλόγου, με βεβαίωση του Γραμματέα του Πρωτοδικείου ότι έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο σωματείων. 

3. Πρόσφατο πιστοποιητικό από το αρμόδιο Πρωτοδικείο, από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός και το έτος κατάθεσης στο Μητρώο του Πρωτοδικείου, καθώς και τυχόν μεταβολές. 

4. Απόσπασμα πρακτικού συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα. (Το πρακτικό θα συνοδεύεται από ονομαστική κατάσταση των μελών του ΔΣ με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στο οποίο θα αναφέρονται τα πρόσωπα που εκπροσωπούν ή δεσμεύουν με την υπογραφή τους το σύλλογο, εφόσον παρέχεται από το καταστατικό η δυνατότητα αυτή. Εάν δεν παρέχεται τέτοια δυνατότητα από το καταστατικό, τότε απαιτείται πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου με το οποίο παρέχεται εξουσιοδότηση σε ορισμένο μέλος του για την είσπραξη επιχορήγησης). 

5. Απολογισμό της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας (Έσοδα-Έξοδα) έτους 2020. (Όπως αυτό έχει κατατεθεί στην αρμόδια εποπτεύουσα αρχή. Απαιτείται συνημμένα σχετική απόφαση έγκρισης – πρακτικό από τη Γενική Συνέλευση και οποιουδήποτε άλλου οργάνου σύμφωνα με το καταστατικό – Εξελεγκτική Επιτροπή).

 

6.Προϋπολογισμό (Έσοδα-Έξοδα) έτους 2021, συμπεριλαμβανομένου των δράσεων για τις οποίες ζητείται η επιχορήγηση.

7. Ανάρτηση στο Πρόγραμμα Διαύγεια των στοιχείων δαπανών του έτους 2020 και υποβολή στο Δήμο αποδεικτικού ανάρτησης και φωτοτυπία των τιμολογίων. 

8. Φορολογική ενημερότητα (άνω των 1.500€) και ασφαλιστική ενημερότητα (άνω των 3.000€). 

9. Αριθμός πρωτοκόλλου υποβολής στο Ελεγκτικό Συνέδριο του Π/Υ 2021 και του απολογισμού του 2020. 

Όλοι οι φορείς θα καταθέσουν τον πλήρη φάκελο με τα δικαιολογητικά για την επιχορήγηση έτους 2021 στο Δημαρχείο, στον τρίτο όροφο (Πρωτόκολλο) με κοινοποίηση στο Γραφείο Δημάρχου και στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών. 

Επισυνάπτεται και το συνημμένο αρχείο από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί όλα τα στοιχεία του ισχύοντος συστήματος για τη δυνατότητα επιχορήγησης των συλλόγων.

“Υπηρεσιακό σημείωμα για επιχορηγήσεις αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.
Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά.”

Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Σαντορίνη: Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά...

Γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Την ζωή της έχασε μία γυναίκα στο Κιάτο Κορινθίας,...

Σύλληψη 17 ατόμων στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων προχώρησε...

Ξάνθη: Έβαζε παράνομα μετανάστες στη χώρα με… κλεμμένο όχημα

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου στον οικισμό...

Σαντορίνη: Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Νεκρή μέσα στην καμπίνα της βρέθηκε επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη,...

Γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Την ζωή της έχασε μία γυναίκα στο Κιάτο Κορινθίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η γυναίκα, 61 ετών, παρασύρθηκε...

Σύλληψη 17 ατόμων στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου

Στη σύλληψη 17 ατόμων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων προχώρησε χθες Σάββατο, η ΕΛ.ΑΣ πριν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του τελικού αγώνα...