Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Σύστημα Τηλεματικής με εφαρμογή στο κινητό για την Δημοτική Συγκοινωνία

-

Σύστημα Τηλεματικής – Ευφυών Μεταφορών για την Δημοτική Συγκοινωνία εγκαινίασε ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης.

Πρόκειται για μία μεγάλη αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου, με ηλεκτρονικές πινακίδες έξυπνων στάσεων τεχνολογίας LED, με οθόνες TFT πληροφόρησης επιβατών στα 4 λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας καθώς επίσης και εφαρμογή σε συνεργασία με τα συνοδευτικά λογισμικά υπό την ομπρέλα του κεντρικού Διαχειριστικού Λογισμικού TMS Cloud.
Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, για τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης των λεωφορείων από όλες τις στάσεις, μέσω διαδικτυακής πύλης, mobile εφαρμογής για smartphone και μέσω αποστολής SMS.

 

Δημοσιεύτηκε από Pretty Nails – since 2003 στις Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

 

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:
“Σε μία προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας ενός από τα πιο σημαντικά έργα της διοίκησης μας, εγκαταστάθηκαν ηλεκτρονικές πινακίδες έξυπνων στάσεων τεχνολογίας LED ενώ στα 4 λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας εγκαταστάθηκαν οθόνες TFT πληροφόρησης επιβατών και υπολογιστές οχημάτων.
Τα παραπάνω σε συνεργασία με τα συνοδευτικά λογισμικά και εφαρμογές υπό την ομπρέλα του κεντρικού Διαχειριστικού Λογισμικού TMS Cloud παρέχουν τα μέσα για τη συνολική και ενοποιημένη τηλεματική διαχείριση της δημοτικής συγκοινωνίας και την πολυκαναλική ενημέρωση των επιβατών για τους χρόνους άφιξης των λεωφορείων στις στάσεις.
Πέραν των πινακίδων στις στάσεις, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται, σε πραγματικό χρόνο, για τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης των λεωφορείων από όλες τις στάσεις, μέσω διαδικτυακής πύλης, mobile εφαρμογής για smartphone και μέσω αποστολής SMS.”

 

 

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να εγκαταστήσετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου μας. Η mobile εφαρμογή παρέχει πληροφόρηση για τα δρομολόγια καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης των οχημάτων από τις στάσεις, σε πραγματικό χρόνο.
Η mobile εφαρμογή παρέχει πληροφόρηση για τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης των οχημάτων από τις στάσεις, σε πραγματικό χρόνο.

 

Πατήστε για να κατεβάσετε την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.masstransport.elliniko&fbclid=IwAR357aI1i3tKe0irl_rCjmqXGx3yqpBn1k1zbAOhQRbTWA5vGbIbi6ueOCY

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ