Συνεργασία ΣΠΑΥ και Πολιτικής Προστασίας για την θωράκιση του Υμηττού

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας του Προέδρου του ΣΠΑΥ & Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Στέφανο Κολοκούρη, όπου παρουσία της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος και του επιτελείου του Υφυπουργού, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που αφορούν στην αντιπυρική θωράκιση του Υμηττού.

 

Δημοσιεύτηκε από Pretty Nails – since 2003 στις Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

 

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόρης Κατωπόδης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Βασίλης Κρητικός μαζί με στελέχη του επιτελείου του ΣΠΑΥ.

 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, παρουσιάστηκαν οι εργασίες πρόληψης που υλοποιεί ο ΣΠΑΥ στο πλαίσιο της φετινής αντιπυρικής περιόδου και κατατέθηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της θωράκισης του βουνού με επιπλέον μέτρα όπως η συντήρηση των δασικών δρόμων και η απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών και πεσμένων δέντρων από τη “Μήδεια”.

 

Ο Υφυπουργός δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του ΣΠΑΥ με την ενίσχυση των αναγκαίων έργων πρόληψης, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΠΑΥ, παρουσία των Δημάρχων, όπου θα ενημερωθεί η ολομέλεια για την πορεία των εργασιών και τις επιπλέον ενέργειες που θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

ΕΚΤ: Το σχέδιο για τα ομόλογα του Νότου – Τι θα γίνει με την Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχεδιάζει να αγοράσει ομόλογα...

Μακρόν: Συμφωνία Βουλγαρίας-Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξη στην ΕΕ

Βέβαιος ο Γάλλος πρόεδρος ότι ο συμβιβασμός που...

Αχαΐα: Νεκρός βρέθηκε ο βοσκός που έπεσε σε χαράδρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο βοσκός έπεσε...

Αυτά είναι τα οκτώ φιλικά που θα δώσει ο Ατρόμητος

Φιλικές αναμετρήσεις που θα βοηθήσουν στο μοντάρισμα της...

ΕΚΤ: Το σχέδιο για τα ομόλογα του Νότου – Τι θα γίνει με την Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχεδιάζει να αγοράσει ομόλογα από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα με μέρος των εσόδων που...

Μακρόν: Συμφωνία Βουλγαρίας-Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξη στην ΕΕ

Βέβαιος ο Γάλλος πρόεδρος ότι ο συμβιβασμός που βρέθηκε θα γίνει αποδεκτός και από τις δύο πλευρές ...

Αχαΐα: Νεκρός βρέθηκε ο βοσκός που έπεσε σε χαράδρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο βοσκός έπεσε σε χαράδρα ενώ επιχειρούσε να φέρει πίσω τα ζώα του που είχαν απομακρυνθεί. ...