Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ανακοίνωση για το πρόγραμμα “Αθλοδιακοπές 2021”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΣΗ
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, με χαρά σας καλωσορίζει στην 1η περίοδο του θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Αγίου Δημητρίου “Αθλοδιακοπές 2021” που ξεκινάει, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.
Στην περίοδο αυτή θα προσπαθήσουμε, μέσα από τα αθλήματα και το παιχνίδι, να βοηθήσουμε τα παιδιά να κατανοήσουν πόσο σημαντικό είναι να ανήκεις σε μια ομάδα και πόσο σπουδαίο είναι να μπορείς να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον να γίνει νέο μέλος της. Αναγνωρίζοντας την αξία της ατομικότητας του καθενός, ενισχύουμε τη δύναμης της ομάδας, χτίζοντας γέφυρες φιλίας.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ
♦ Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, η ώρα προσέλευσης των παιδιών κυμαίνεται μεταξύ 7:30 -8:45 στο αθλητικό κέντρο στο οποίο έχουν κάνει την εγγραφή τους.
♦ Όλα τα παιδιά καλό είναι να έχουν μαζί τους το δικό τους παγούρι ή μπουκάλι με νερό ή χυμό και κολατσιό.
♦ Οι μικροί/ές μας αθλούμενοι/ες χρειάζεται οπωσδήποτε να φορούν καπέλο και αθλητικά παπούτσια, για την ασφαλή συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, καλό είναι να έχουν μαζί τους και μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα.
♦ Επισημαίνεται ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους τιμαλφή αντικείμενα (κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, tablet κ.λπ.).
♦

 

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο θαλάσσιες εκδρομές και δύο αθλητικές – ψυχαγωγικές, ανά περίοδο.
Τις μέρες των θαλάσσιων εκδρομών τα παιδιά μπορούν να έχουν πάρει ένα ελαφρύ πρωινό. Επίσης τις μέρες αυτές ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ στο πρωινό τους. Απαραίτητο είναι να έχουν μαζί τους τσάντα με μαγιό, παντόφλες, πετσέτα και αντηλιακό, σωσίβιο ή μπρατσάκια για όσα παιδιά δεν γνωρίζουν καλό μπάνιο.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 13:30 – 14:00 & 15:00
Η είσοδος για το κέντρο του Ασυρμάτου θα γίνεται από την οδό Ασυρμάτου, την είσοδο με τα σκαλιά που οδηγεί στα ανακαινισμένα κτίσματα.
Κατά την έναρξη του προγράμματος οι γονείς οφείλουν υποβάλουν με Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986) τα στοιχεία του ατόμου που θα παραλαμβάνει καθημερινά το παιδί από το αθλητικό κέντρο.
Τα παιδιά φέρνουν στην πρώτη προσέλευση το δελτίο καταγραφής αθλουμένου/ης το οποίο συμπληρώνεται και υπογράφεται από τους συνοδούς τους.
Το Δελτίο Καταγραφής Αθλουμένου/ης μπορείτε να βρείτε …ΕΔΩ.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
♦
Η διεξαγωγή του προγράμματος διέπεται από τις αρχές ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις και θα εφαρμόζονται όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείωνγια τον Covid-19 .
♦ Σύμφωνα με το Γενικό Πρωτόκολλο για Αθλητικά Summer Camps της Γενικής Γραμματείς Αθλητισμού θα εφαρμόζεται εβδομαδιαίος προληπτικός έλεγχος
♦ Τα παιδιά θα πρέπει να φέρνουν στην πρώτη προσέλευση της εβδομάδας, την δήλωση αποτελέσματος του self test το οποίο θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται από τους κηδεμόνες τους.
♦ Καθημερινά, κατά την προσέλευση, σε όσους/ες εισέρχονται θα γίνεται θερμομέτρηση με απαγόρευση εισόδου σε όσους/ες έχουν σε τρεις μετρήσεις θερμοκρασία μεγαλύτερη από 37ο c.
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Τραγωδία στη Βοιωτία: Μηχάνημα έργων έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Τραγωδία στη Βοιωτία, με 58χρονο χειριστή μηχανημάτων έργων να...

Αποδεσμεύεται η αστυνομία από την επίδοση δικαστικών εγγράφων – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες

Την Τετάρτη εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία,...

Εξόφλησε την Gazprom σε ευρώ για φυσικό αέριο Απριλίου

Η ΔΕΠΑ κατέβαλε στη ρωσική Gazprom το αντίτιμο για...

Προσφυγικό: Η Τουρκία θέλει να διώξει 1 εκατ. Σύρους πρόσφυγες έως το 2023

Ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» που αντιμετωπίζει ο Ταγίπ...

Τραγωδία στη Βοιωτία: Μηχάνημα έργων έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Τραγωδία στη Βοιωτία, με 58χρονο χειριστή μηχανημάτων έργων να χάνει τη ζωή του, όταν βρέθηκε με το επαγγελματικό του όχημα σε γκρεμό 100 μέτρων! Όπως...

Αποδεσμεύεται η αστυνομία από την επίδοση δικαστικών εγγράφων – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες

Την Τετάρτη εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία, το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο «Ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων εγγράφων και...

Εξόφλησε την Gazprom σε ευρώ για φυσικό αέριο Απριλίου

Η ΔΕΠΑ κατέβαλε στη ρωσική Gazprom το αντίτιμο για τις προμήθειες φυσικού αερίου του Απριλίου 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες η πληρωμή πραγματοποιήθηκε σε ευρώ. Όπως...