Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: Έναρξη δρομολογίων για τα θαλάσσια μπάνια την Πέμπτη 1 Ιουλίου

Από την Πέμπτη 1 Ιουλίου ξεκινούν τα δρομολόγια μεταφοράς των συμπολιτών μας στις παραλίες του Δήμου μας, τα οποία θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Κατά την εκτέλεση των δρομολογίων θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και προστασίας, όπως αυτά ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία.

 

Υπενθυμίζουμε, ότι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στα λεωφορεία είναι υποχρεωτική, ενώ υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός.
♦

 

 

Ωράριο αναχώρησης και επιστροφής και πορεία δρομολογίων

Βάρη

Ωράριο: 1ο δρομολόγιο: Αναχώρηση 7.45 π.μ. – Επιστροφή 9.45 π.μ

2ο δρομολόγιο: Αναχώρηση 9.55 π.μ. – Επιστροφή 11.45 π.μ.

Δρομολόγιο: Αθ. Διάκου (Πηγάδα) – Αιγαίου – Τριπόλεως – Μεταναστών – Δευτέρας Μεραρχίας – Μεγαλουπόλεως – Ρένας Βλαχοπούλου – Αθηνάς (Jumbo) – Λ. Βάρης – 25ης Μαρτίου (Χέρωμα) – Μαραθονομάχων – 28ης Οκτωβρίου –   Αθηνάς (Χέρωμα επιστροφή) – 25ης Μαρτίου – Βάρης (Ι.Ν. Κοιμ. Θεοτόκου) – Βας. Κωνσταντίνου (Πλαζ) – Αφροδίτης (Γεωργιάδη) – Βορέου (Πλ. Ζησιμοπούλου) – Θησέως – Κυβέλης – Παραλία Κανάρια – Πλαζ.

Βουλιαγμένη (το δρομολόγιο ενδέχεται να τροποποιηθεί εξαιτίας των έργων που υλοποιούνται στη περιοχή)

Ωράριο: Αναχώρηση 8.40 π.μ. – Επιστροφή 11.40 π.μ.

Δρομολόγιο: Πανός – Ιάσονος – Αλ. Παναγούλη – Μενελάου – Ξενοφώντος – Ηρακλέους – Αλ. Παναγούλη – Δήμητρας – Αθηνάς (παραλία) – Πλαζ – Λίμνη.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
♦
Η διεξαγωγή του προγράμματος διέπεται από τις αρχές ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις και θα εφαρμόζονται όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείωνγια τον Covid-19 .
♦ Σύμφωνα με το Γενικό Πρωτόκολλο για Αθλητικά Summer Camps της Γενικής Γραμματείς Αθλητισμού θα εφαρμόζεται εβδομαδιαίος προληπτικός έλεγχος
♦ Τα παιδιά θα πρέπει να φέρνουν στην πρώτη προσέλευση της εβδομάδας, την δήλωση αποτελέσματος του self test το οποίο θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται από τους κηδεμόνες τους.
♦ Καθημερινά, κατά την προσέλευση, σε όσους/ες εισέρχονται θα γίνεται θερμομέτρηση με απαγόρευση εισόδου σε όσους/ες έχουν σε τρεις μετρήσεις θερμοκρασία μεγαλύτερη από 37ο c.
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ροή Ειδήσεων

Οι «χρυσές» επιχειρήσεις της πανδημίας σε κρίση

Εν μέσω της πανδημίας έκαναν την εμφάνισή τους...

Μηταράκης – Έβρος: Με την απειλή βίας η Τουρκία έσπρωξε τους μετανάστες στην Ελλάδα

Κινητοποίηση των ελληνικών αρχών για να βρεθεί η...

Αλλάζει η έδρα της Εθνικής: Στη Ριζούπολη το Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία

Την απόφαση να μεταφέρει την έδρα στην οποία...

Χαλάνδρι: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς της 8χρονης

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε...

Οι «χρυσές» επιχειρήσεις της πανδημίας σε κρίση

Εν μέσω της πανδημίας έκαναν την εμφάνισή τους εντελώς ξαφνικά στην αγορά: νεοφυείς επιχειρήσεις όπως οι Gorillas και η Flink έστησαν ένα πυκνό...

Μηταράκης – Έβρος: Με την απειλή βίας η Τουρκία έσπρωξε τους μετανάστες στην Ελλάδα

Κινητοποίηση των ελληνικών αρχών για να βρεθεί η σορός του πεντάχρονου παιδιού και να ταφεί με αξιοπρέπεια. ...

Αλλάζει η έδρα της Εθνικής: Στη Ριζούπολη το Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία

Την απόφαση να μεταφέρει την έδρα στην οποία θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής ομάδας για το Nations League, με αντίπαλο τη...