Η Γλυφάδα αλλάζει: Ανάπλαση παραλιακού μετώπου – Έτοιμα μέσα στο καλοκαίρι τα πρώτα 700 μέτρα

-

Το έργο θα ολοκληρωθεί του χρόνου τέτοια εποχή

Η Γλυφάδα αλλάζει πρόσωπο. Έργα μικρά και μεγάλα πραγματοποιούνται καθημερινά αλλά εκείνο που θα δώσει άλλη εικόνα στην πόλη είναι η ανάπλαση των τεσσάρων χιλιομέτρων του παραλιακού μετώπου.

 

Το συγκεκριμένο έργο όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση ο δήμος Γλυφάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να παραδοθούν τα πρώτα 700 μέτρα και του χρόνου τέτοια εποχή υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του.

«Το… χώμα είναι προσωρινό, το νέο παραλιακό μας μέτωπο θα είναι μόνιμ! Οι χωματουργικές εργασίες που βλέπετε είναι ένα μόνο κομμάτι από το μεγάλο έργο ανάπλασης της παραλίας της Γλυφάδας, που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε, θα παραδώσουμε εντός του καλοκαιριού το πρώτο τμήμα του ολοκαίνουργιου πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου, από τον ΑΝΟΓ μέχρι τα Αστέρια Γλυφάδας. Διαμορφώνουμε όλη τη διαδρομή, απομακρύνουμε εμπόδια και παλιά υλικά και τις επόμενες μέρες ξεκινάει η κατασκευή των δαπέδων και όλη η συνοδευτική υποδομή» επισημαίνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Πολύ σύντομα θα επανέλθω με αναλυτικές λεπτομέρειες για το έργο αυτό, που θα αλλάξει πλήρως την όψη του παραλιακού μετώπου της πόλης μας. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα» προσθέτει.

Ακολουθήστε μας στο facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ