Ελληνικό – Αργυρούπολη: Οι γειτονιές των Σουρμένων ζωντανεύουν με το πρόγραμμα Living Streets

-

Το πρωτοποριακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα Living Streets φέρνει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σύντομα στις γειτονιές του.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι ο μοναδικός Δήμος στην Αττική που θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο θα φιλοξενηθεί παράλληλα και σε άλλες 6 ευρωπαϊκές πόλεις.

Σκοπός του προγράμματος είναι, να δώσει την ευκαιρία στους δημότες του και κυρίως στα νέα παιδιά να βιώσουν το ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης τους και ακόμη περισσότερο της γειτονιάς τους.

Οι δράσεις θα διαρκέσουν 10 ημέρες (12/9 με 22/9) και θα περιλαμβάνουν παραδοσιακά παιχνίδια δρόμου, δράσεις ανακυκλώσεις και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, δημιουργική απασχόληση, μουσικά συγκροτήματα, χορευτικά δρώμενα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

«Ζωντανεύουμε τις γειτονιές των Σουρμένων. Οι γειτονιές των Σουρμένων επιστρέφουν στα παιδιά μέσω του πρωτοποριακού Ευρωπαϊκού προγράμματος Living Streets.
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι ο μοναδικός δήμος στην Αττική, ο οποίος μαζί με άλλες 6 Ευρωπαϊκές πόλεις υλοποιούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας ανακοινώσουμε το σχέδιό μας μας που εγκρίθηκε μεταξύ 70 προτάσεων από όλη την Ελλάδα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ