Ο Αργυρουπολίτης Δημήτρης Ρετσινάς στον Ερμή

-

Ο χαρισματικός Δημήτρης Ρετσινάς, θα αποτελεί τη δύναμη της ομάδας μέσα στην ρακέτα αλλά ταυτόχρονα η τεράστια εμπειρία του θα είναι εγγύηση συνεργασίας και βοήθειας για τους συμπαίκτες του.

Τα αγωνιστικά προσόντα του (ύψος 1.98) αλλά και η εν γένει παρουσία του στον Ερμή, θα αποτελέσουν την νέα αγωνιστική περίοδο τον συνδυασμό μιας πολύ χρήσιμης αθλητικής μονάδας, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Έχοντας εμπειρία από την συμμετοχή του σε συλλόγους Εθνικών κατηγοριών, παρά το νεαρό της ηλικίας του, γεννημένος του 1999, ο Δημήτρης θα αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά αγωνιστικά «κλειδιά» της ομάδας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η πλούσια όσο και μεστή αγωνιστική παρουσία του, αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και στην περιφέρεια της ομάδας καθώς θα αποτελέσει την καλύτερη εγγύηση για την επιλογή του παίκτη από το τεχνικό Team του συλλόγου.

Κορυφαία, μέχρι τώρα, στιγμή στην αθλητική του πορεία την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με την ομάδα του Πανιωνίου και με τη μικτή ΕΣΚΑΝΑ στην Περαία της Θεσσαλονίκης το 2015, ενώ έχει υπάρξει και μέλος της Εθνικής Παίδων.

Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΑΟΝΑ, αγωνίστηκε στο Λοκρό Αταλάντης (Γ’ Εθνική) στην συνέχεια στον Έσπερο Λαμίας (Β’ Εθνική), στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (Β’ Εθνική) και πέρσι αγωνίστηκε στο Παγκράτι (Α2 Εθνική κατηγορία).

Η ανακοίνωση του συλλόγου καταλήγει:

“Είμαστε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε ένα ακόμη νέο παιδί που θα έχει την ευκαιρία μέσα από σωστή καθοδήγηση και άρτια προπόνηση να αναδείξει όλες τις μπασκετικές του ικανότητες.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ερμή.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ