Ελληνικό – Αργυρούπολη: Έτοιμη η παραλία του Αγίου Κοσμά για τα μπάνια των δημοτών

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και κλιμάκιο του Δήμου, στις εργασίες εκτελούνται στην παραλία του Αγίου Κοσμά, ώστε να είναι έτοιμη από την Δευτέρα 19 Ιουλίου με τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας να υποδεχτεί τους κατοίκους του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Στην παραλία έχουν τοποθετηθεί 60 νέες ομπρέλες, 120 νέες ξαπλώστρες, πύργος παρακολούθησης για τον ναυαγοσώστη που θα βρίσκεται στην παραλία, σκάφος άμεσης παρέμβασης, καθημερινή καθαριότητα της παραλίας και 24ωρη φύλαξη από security .

Όλα τα παραπάνω υλοποιήθηκαν κατόπιν αιτήματος του κ. Κωνσταντάτου προς την Lamda Development, η όποια ανταποκρίθηκε άμεσα και η οποία είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης θα παραχωρήσει τον χώρο ελεύθερο και δωρεάν για τους κατοίκους του Δήμου.

Ο κ. Κωνσταντάτος θέλοντας να εξηγήσει το πραγματικό καθεστώς της παραλίας του Αγίου Κοσμά, προχώρησε σε διευκρινίσεις ώστε να σταματήσουν να διαδίδονται εσκεμμένα σενάρια που απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα δηλώνοντας:

“Το παραλιακό μέτωπο μας, που δυστυχώς ποτέ δεν είχαμε νόμιμη χρήση ή ιδιοκτησία ως Δήμος, παραχωρήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση στον Επενδυτή. Θα αναπλαστεί και είμαι βέβαιος ότι σε δύο χρόνια, θα γίνει σημείο αναφοράς για όλη την Αττική και η παραλία μας από τις ωραιότερες. Θα είναι πάντα ανοιχτή και δωρεάν για τους κατοίκους μας, όπως είναι οι αντίστοιχες στους Δήμους Αλίμου, Βούλας, βουλιαγμένης κτλ για τους δικούς τους κατοίκους. Αυτή την υποχρέωση είχαμε ως Δημοτική Αρχή και αυτή εξασφαλίσαμε αφού ο Δήμος και ο Φορέας διαχείρισης θα έχουν τον πρώτο λόγο στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας και ότι άλλο ακουστεί είναι απλώς συκοφαντικό.
Μόλις ολοκληρωθεί η ανάπλαση της, κάθε χρόνο οι κάτοικοι μας, θα την απολαμβάνουν όπως θα γίνει, με αρχή από αυτή την Δευτέρα.
Καλά μπάνια σε όλους.”

Ροή Ειδήσεων

Πανεπιστημιούπολη: 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα επεισόδια

Οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην...

Ιπποκράτειο: «Χάθηκε πολύτιμο μόσχευμα λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου», καταγγέλλουν ασθενείς

Ανησυχία έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ασθενείς που περιμένουν...

«Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού ο Ρικάρντο Γκόμες»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό μετά...

Ενοίκια: Έχουν αυξηθεί μέχρι και 30% – Γολγοθάς για τους φοιτητές να βρουν σπίτι

Στο συνολικό κύμα της ακρίβειας έρχεται να προστεθεί ο βραχνάς τον υψηλών ενοικίωνΤα ενοίκια έχουν πάρει «φωτιά» δυσκολεύοντας ακόμα την καθημερινότητα των...

Πανεπιστημιούπολη: 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα επεισόδια

Οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Ούλωφ Πάλμε, ενώ προκάλεσαν και φθορές σε κτίρια και οχήματα, μεταξύ των οποίων κι...

Ιπποκράτειο: «Χάθηκε πολύτιμο μόσχευμα λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου», καταγγέλλουν ασθενείς

Ανησυχία έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ασθενείς που περιμένουν χρόνια σε λίστες αναμονής για να λάβουν πολύτιμα μοσχεύματα, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η...