Ηλιούπολη: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά κι άλλα μέλη του κυκλώματος εκμετάλλευσης της 19χρονης

Συνεχείς καταθέσεις στους αστυνομικούς δίνει η 19χρονη από την Ηλιούπολη, προκειμένου να δώσει πλήρη εικόνα στις αρχές για το πώς λειτουργούσε το κύκλωμα που την εξέδιδε.
Ένας 40χρονος, ο γιος της65χρονης που φέρεται ότι διακινούσε κοπέλες, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Η 19χρονη κοπέλα στις καταθέσεις της ανέφερε τα ονόματα «Ναταλί, Τασούλα, Άννα, Τζούλια, Λούσι». Αυτά είναι τα ψευδώνυμα των κοριτσιών που εκδίδονταν παρά τη θέλησή τους από το κύκλωμα. Κάποιες κοπέλες από αυτές η 19χρονη της έβλεπε.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 39χρονος αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη, ο πατέρας της κοπέλας, και ένας άντρας από τον Άγιο Δομίνικο που την εξέδιδε παλαίοτερα. Αναζητείται ο στρατιωτικός που την μετέφερε και αυτή και τις υπόλοιπες κοπέλες στα ραντεβού με τους πελάτες.

Σημειώνεται ότι 0 39χρονος αστυνομικός είχε παρόμοια ιστορία με άλλη κοπέλα που είχε κλείσει σπίτι του και την εξέδιδε παρά τη θέλησή της, κατά το παρελθόν.

Ροή Ειδήσεων

Τραγωδία στη Βοιωτία: Μηχάνημα έργων έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Τραγωδία στη Βοιωτία, με 58χρονο χειριστή μηχανημάτων έργων να...

Αποδεσμεύεται η αστυνομία από την επίδοση δικαστικών εγγράφων – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες

Την Τετάρτη εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία,...

Εξόφλησε την Gazprom σε ευρώ για φυσικό αέριο Απριλίου

Η ΔΕΠΑ κατέβαλε στη ρωσική Gazprom το αντίτιμο για...

Προσφυγικό: Η Τουρκία θέλει να διώξει 1 εκατ. Σύρους πρόσφυγες έως το 2023

Ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» που αντιμετωπίζει ο Ταγίπ...

Τραγωδία στη Βοιωτία: Μηχάνημα έργων έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων

Τραγωδία στη Βοιωτία, με 58χρονο χειριστή μηχανημάτων έργων να χάνει τη ζωή του, όταν βρέθηκε με το επαγγελματικό του όχημα σε γκρεμό 100 μέτρων! Όπως...

Αποδεσμεύεται η αστυνομία από την επίδοση δικαστικών εγγράφων – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες

Την Τετάρτη εισάγεται στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή προς επεξεργασία, το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο «Ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων εγγράφων και...

Εξόφλησε την Gazprom σε ευρώ για φυσικό αέριο Απριλίου

Η ΔΕΠΑ κατέβαλε στη ρωσική Gazprom το αντίτιμο για τις προμήθειες φυσικού αερίου του Απριλίου 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες η πληρωμή πραγματοποιήθηκε σε ευρώ. Όπως...