Ανδρέας Κονδύλης: Βίντεο που μιλά για την ασφάλεια των παιδιών μας δίπλα σε ηλεκτρολογικό πίνακα με τα καλώδια κρεμασμένα

-

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε παντού ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης μιλά για την ασφάλεια των παιδιών μας “μαλώνοντας” ταυτόχρονα τον διευθυντή που δεν “ασχολήθηκε” με την θέρμανση του σχολείου του.

Όλα καλά μέχρι εδώ και συμφωνούμε με αυτά που λέει, μιας και ειδικά στα σχολεία το θέμα θέρμανσης είναι φλέγον ζήτημα και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όλοι με υπευθυνότητα.

Όμως η εικόνα αυτού του κακόμοιρου πίνακα που στέκει δίπλα στον δήμαρχο, “ξεβράκωτος” και με τα καλώδια σε κοινή θέα, ακυρώνει όλα αυτά που ακούγονται στο βίντεο.

Εύλογες οι απορίες ανθρώπων που είδαν το βίντεο:

-Δηλαδή αυτός ο πίνακας είναι σε λεβητοστάσιο σχολείου και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να μαζέψει αυτά τα καλώδια;

-Έχουν πρόσβαση παιδιά στον χώρο αυτό;

-ο διευθυντής του σχολείο δεν ασχολείται κατά τα λεγόμενά σας, κάποιος όμως να ασχοληθεί υπάρχει ώστε να μην βλέπουμε τέτοιες εικόνες;

Η φράση απίστευτο και (δυστυχώς) Ελληνικό ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση του πίνακα που βρίσκεται δίπλα στον Δήμαρχο Αλίμου.

Ρωτήσαμε αδειούχο ηλεκτρολόγο και μας διαβεβαίωσε ότι χωρίς καπάκι ο πίνακας γίνεται πολύ επικίνδυνος για κάποιον που βρίσκεται δίπλα του χωρίς μέσα ατομικής προστασίας, ειδικά σε ένα λεβητοστάσιο που αυτές τις βροχερές ημέρες υπάρχει υψηλό ποσοστό υγρασίας και ένα φθαρμένο καλώδιο μπορεί να κάνει βραχυκύκλωμα.

Ευελπιστούμε να εισακουστούν οι ανησυχίες του κόσμου και να στείλει ο δήμος ηλεκτρολόγο για να επισκευάσει τον πίνακα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ