Γλυφάδα: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 51χρονος μαχαιρώνει μέχρι θανάτου το σύντροφο της μητέρας του

-

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο, από κάμερα ασφαλείας, αποτυπώνει καρέ-καρέ την ανατριχιαστική στιγμή της δολοφονίας στη Γλυφάδα όπου ένας 51χρονος μαχαίρωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Στο βίντεο καταγράφονται τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του 66χρονου. Το θύμα παρκάρει το αυτοκίνητό του στη γωνία όπου βρίσκεται το χρωματοπωλείο που διατηρούσε. Πάει προς την είσοδο του καταστήματος και βγάζει τα κλειδιά του για να ανοίξει. Τη στιγμή εκείνη, εμφανίζεται από την αριστερή πλευρά ο 51χρονος δράστης, γιος της συντρόφου του 66χρονου. Τον πλησιάζει και αρχίζει να του καταφέρνει με μανία τέσσερα χτυπήματα με το μαχαίρι που είχε μαζί του. Στο τέταρτο μαχαίρωμα ο 66χρονος καταρρέει.

Δείτε το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το newsit

Τον δολοφόνησε στη Γλυφάδα γιατί πίστευε ότι τον είχαν αποκλείσει οικονομικά

«Το είχα πάρει απόφαση από καιρό», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο 51χρονος που παραδόθηκε στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος φέρεται να μην αποδέχθηκε ποτέ αυτή τη σχέση και πίστευε ότι ο 66χρονος ήταν υπεύθυνος που τον είχαν αποκλείσει οικονομικά.

Πρόσφατα, τον τελευταίο μήνα, είχε επιστρέψει από τη Δανία βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό του, το οποίο και εκτέλεσε σήμερα. Κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, πήγε στη Γλυφάδα στο κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του, λογομάχησε με τον 66χρονο και στη συνέχεια του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον μαχαίρωσε σε κοιλιά, θώρακα και λαιμό.

Στον εισαγγελέα αύριο ο δράστης του εγκλήματος στη Γλυφάδα
Ο 51χρονος δράστης μετά το έγκλημα στη Γλυφάδα παραδόθηκε στις Αρχές και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανατολικής Αττικής. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το άγριο έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί, λίγο πριν από τις 7, όταν το θύμα ετοιμαζόταν να ανοίξει το κατάστημα, χρωματοπωλείο, που διατηρεί στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα η σύντροφός του.

Καρτέρι θανάτου στον σύντροφο της μητέρας του

Ο 51χρονος να είχε στήσει καρτέρι στον 66χρονο. Μόλις εμφανίστηκε ο 51χρονος τράβηξε μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες, στρατιωτικού τύπου και δολοφόνησε άγρια τον σύντροφο της μητέρας του. Ο δράστης κατάφερε στο θύμα πολλά χτυπήματα στην κοιλιά, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι. Ακολούθως ο δράστης του άγριου εγκλήματος έφυγε πεζός από το σημείο και λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε μόνος του, ομολογώντας την πράξη του.

Η μαρτυρία γειτόνισσας στη Γλυφάδα

Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία γειτόνισσας στο κατάστημα έξω από το οποίο έγινε το άγριο έγκλημα. Οπως είπε μιλώντας στις κάμερες, άκουσε φασαρία, την τζαμαρία να σπάει και όταν βγήκε έξω είδε το θύμα στο πεζοδρόμιο να φωνάζει βοήθεια.

«Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τι έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα η οποία είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ