Η επανεκλογή Κωνσταντάτου στο τιμόνι του ΣΠΑΥ επιστέγασμα των προσπαθειών και των έργων που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος τα δύο τελευταία χρόνια

-

Με αφορμή την πανηγυρική επανεκλογή του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου στην Προεδρία του ΣΠΑΥ για τα επόμενα δύο χρόνια, το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ» απέστειλε επιστολή στο κ. Κωνσταντάτο αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού επί διοικήσεώς του στους τομείς της θωράκισης και της αναγέννησης του βουνού.

Το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ» που μέλη του είναι ακαδημαϊκοί επιστήμονες, αυτοδιοικητικοί και πολίτες που αγαπούν τον Υμηττό έχει συσταθεί με στόχο τη δημιουργία του Μουσείου του Υμηττού στο Κορωπί, ένα όραμα που ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης υιοθέτησε και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Γιάννης Κωνσταντάτος στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης, η Πρόεδρος του Σωματείου & καθηγήτρια ΕΚΠΑ κα Αλεξάνδρα Ζαμπετάκη-Λέκκα και ο καθηγητής του Παν.Αιγαίου και διευθυντής του Μουσείου Απολιθωμένου δάσους Λέσβου κ.Νίκος Ζούρος – Από την εκδήλωση του Σωματείο με τον Δήμο Κρωπίας στο Θέατρο Δεξαμενής στο Κορωπί.

Διαβάστε την επιστολή του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ» προς τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ & Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο – Πατήστε εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ