Αργυρούπολη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη 48χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 48χρονου που ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Σοκαρισμένη ήταν ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί που έχουν αντιμετωπίσει σκληρούς κακοποιούς και αποτρόπαια εγκλήματα από την περιγραφή που άκουσαν να τους δίνουν οι γιατροί που περιέθαλψαν τη νεαρή γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τόσο άγρια στο κεφάλι τη σύντροφό του και αυτή τη στιγμή η γυναίκα δίνει μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή μετά από τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όλα έγιναν μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην Αργυρούπολη, όταν ο άνδρας άρχισε με δύναμη και ορμή, με μπουνιές και κλωτσιές να ξυλοκοπεί τη νεαρή γυναίκα και να την αφήνει αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη στο πάτωμα του σπιτιού.

Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο ένα συγγενικό του πρόσωπο και του ομολόγησε όσα δολοφονικά κάνει στη γυναίκα και εκείνος έτρεξε να εξαφανιστεί.

Το συγγενικό αυτό πρόσωπο ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από την ώρα εκείνη, αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αρχικά, για την υπόθεση είχε ασχοληθεί το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου κι αμέσως μετά, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

«Αγώνας δρόμου» για επίτευξη συμφωνίας ανακωχής στη Γάζα – Στα πρόθυρα λιμού ο πληθυσμός

Η μεγάλη ανθρωπιστική καταστροφή που έχει προκαλέσει ο...

Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν υπήρξε επίθεση στον πυρηνικό αντιδραστήρα

«Πριν ενάμιση μήνα βρέθηκε σπασμένο λουκέτο πόρτας που...

Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Υπομονή χρειάζονται και σήμερα οι οδηγοί σε Κηφισίας,...

«Αγώνας δρόμου» για επίτευξη συμφωνίας ανακωχής στη Γάζα – Στα πρόθυρα λιμού ο πληθυσμός

Η μεγάλη ανθρωπιστική καταστροφή που έχει προκαλέσει ο πόλεμος και ο λιμός, που ακόμη επικεντρώνεται στον βορρά αλλά απειλεί το σύνολο του πληθυσμού...

Στέλλα Γεωργιάδου: Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθέτησε το «Τώρα μου μιλάει», δεν έβαλε το όνομά του

Τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο αλλά και την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα για να κάνει επιχείρηση με τον αδερφό...

Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν υπήρξε επίθεση στον πυρηνικό αντιδραστήρα

«Πριν ενάμιση μήνα βρέθηκε σπασμένο λουκέτο πόρτας που οδηγεί στο υπόγειο. Δεν υπήρξε καμία άλλη παραβίαση. Δεν υπήρξε διαρροή» δήλωσε ο Πρύτανης του Ιδρύματος ...