Χρυσό και Χάλκινο βραβείο για τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης στα Best City Awards 2022

Δύο βραβεία ένα χρυσό και ένα χάλκινο για το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης στα Best City Awards 2022

Με δύο διακρίσεις, ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο, ξεχώρισε στα Best City Awards 2022 ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής που έλαβε χώρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Στην κατηγορία «Ασφάλεια» που αφορούσε «Δράσεις & Έργα για την πρόληψη, παρακολούθηση, έλεγχο, και προστασία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης κέρδισε το Χρυσό βραβείο για το πρόγραμμα «Ασπίδα για το βουνό μας».

Το Χάλκινο βραβείο αφορούσε το επιτυχημένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Living Streets «Βάλε χρώμα στη ζωή σου!» και διακρίθηκε στην κατηγορία «Κοινωνική Ευθύνη». Ένα πρόγραμμα που έδωσε πίσω στα παιδιά μας τις γειτονιές ελεύθερες για μια βδομάδα.

Το Δήμο εκπροσώπησαν παραλαμβάνοντας τα αντίστοιχα βραβεία, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Βασίλης Κρητικός και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελίνα Αλεξίου.

Τα Best City Awards διοργανώθηκαν για 5η χρονιά από την εταιρεία Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής. Είναι τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

“Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να επιβραβεύονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Οι διακρίσεις που απέσπασε ο Δήμος μας, μας γεμίζουν με χαρά και υπερηφάνεια και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε προσφέροντας στους συμπολίτες μας υπηρεσίες και δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και τους κάνουν να αισθάνονται ασφαλείς”.

Ροή Ειδήσεων

Επιτροπή: Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας – Σε ποιους χώρους την πετάμε

Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας έδωσε η Επιτροπή...

Πράσινο φως από τη Γερμανία για την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Σουηδίας...

Άδειες fast track για ΑΠΕ και υποχρεωτικά φωτοβολταϊκά σε εμπορικά, δημόσια κτίρια και νέες κατοικίες

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράμετρος που έχει να κάνει με τα φωτοβολταϊκά υπάρχει στις προτάσεις της Κομισιόν για την ενεργειακή απεξάρτηση από την Ρωσία που...

Επιτροπή: Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας – Σε ποιους χώρους την πετάμε

Πράσινο φως στην κατάργηση της μάσκας έδωσε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στις 17:00 από τον υπουργό Υγείας, Θάνο...

Πράσινο φως από τη Γερμανία για την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Σουηδίας και της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κριστιάνε Χόφμαν, μετά...