Ελληνικό – Αργυρούπολη: Η «Ενωμένη Πόλη» διευρύνεται – Στην παράταξη Κωνσταντάτου ο Κώστας Στέφας

Πρακτικό σύμπραξης που επισημοποιεί την εισχώρηση τους στην «Ενωμένη Πόλη» υπέγραψε ο επικεφαλής της Δημοτική παράταξη «Ξανά η Πόλη Μπροστά» κ. Κώστας Στέφας μαζί με τον επικεφαλής της «Ενωμένης Πόλης» και Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Καλωσορίζουμε την Δημοτική παράταξη «Ξανά η Πόλη Μπροστά» του Κώστα Στέφα.

Η Ενωμένη Πόλη συνεχίζει να αποτελεί το μεγάλο αυτοδιοικητικό κίνημα της πόλης μας αφού με το έργο της Αναγεννεί τον Δήμο μας ενώνοντας παράλληλα όλες τις δυνάμεις που έχουν τον ίδιο σκοπό και φιλοσοφία με αυτή. Την πρόοδο του Ελληνικού Αργυρούπολης!

Σταθεροί στις πολιτικές μας αξίες, διευρύνουμε το διάλογο και την επικοινωνία και πορευόμαστε ενωμένοι για το καλό του Ελληνικού και της Αργυρούπολης με όσους έχουν κοινά σημεία αναφοράς. Είμαστε η πρώτη παράταξη που έδειξε πως η ισχύς έρχεται εν τη ενώσει και οι πολίτες επιβράβευσαν – και με το παραπάνω – τις επιλογές μας αλλά και το έργο που έδειξε και δείχνει η διοίκησή μας από το 2014 μέχρι σήμερα. Στα πλαίσια αυτά μετά από ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων μας μια ακόμα Δημοτική παράταξη ενώνεται μαζί μας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξανά η Πόλη Μπροστά» Κώστας Στέφας σήμερα υπέγραψε το πρακτικό σύμπραξης που επισημοποιεί την εισχώρηση τους στην «Ενωμένη Πόλη», μαζί με τον επικεφαλής της «Ενωμένης Πόλης» και Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, παρουσία και του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Ηλία Φελέκη .

«Καλωσορίζουμε τον Κώστα Στέφα, τη Δημοτική Ομάδα, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης «Ξανά η Πόλη Μπροστά» και θα αγωνιστούμε για τον ίδιο κοινό σκοπό που είναι το συμφέρον της πόλη μας και σε αυτό τον αγώνα χρειάζονται όλοι», δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

“Τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του τους περιμένει πολύ δουλειά!”

Η παράταξη μας αριθμεί πλέον 24 Δημοτικούς Συμβούλους από 22 και 16 τοπικούς από 15 με την προσθήκη της τοπικού συμβούλου κα Πώλυς Ιωακιμιδου. Να σημειωθεί πως στο συνέδριο μας θα ενταχθούν στην κεντρική επιτροπή και τα μέλη της παράταξης Στέφα που το επιθυμούν με την διαδικασία της κάλπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρώτος έδειξε το δρόμο της συμπόρευσης ο Δήμαρχός μας Γιάννης Κωνσταντάτος ενώνοντας πριν από εννέα περίπου χρόνια τρεις δημοτικές παρατάξεις, αναδεικνύοντας την «Ενωμένη Πόλη» ως την ισχυρή τοπική δύναμη που ένωσε τους δημότες για το κοινό καλό! Σήμερα, συνεχίζει έχοντας στην πολιτική του φαρέτρα μόνο συμμάχους!

Μείνετε συντονισμένοι, έπεται και συνέχεια και με άλλες συνεργασίες.

Ροή Ειδήσεων

Ηράκλειο: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Πρόκειται για το 43ο θύμα της ασφάλτου στην...

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια

Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός ενώ ένας 17 συνελήφθη σύμφωνα...

Φτώχεια: Υψηλός ο κίνδυνος για σχεδόν 3 εκατομμύρια πολίτες

Ανησυχητικά υψηλό είναι το ποσοστό του πληθυσμού που...

Ηράκλειο: Νεκρός 27χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Πρόκειται για το 43ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη από την αρχή του έτους ...

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια

Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός ενώ ένας 17 συνελήφθη σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ για την ένταση στα Εξάρχεια ...

Φτώχεια: Υψηλός ο κίνδυνος για σχεδόν 3 εκατομμύρια πολίτες

Ανησυχητικά υψηλό είναι το ποσοστό του πληθυσμού που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού, κάτι το οποίο προκαλεί προβληματισμό, όπως καταγράφεται και...