Διαβούλευση στις γειτονιές της πόλης του Ελληνικού για την ελεγχόμενη στάθμευση

Διαβούλευση στις γειτονιές της πόλης του Ελληνικού για την ελεγχόμενη στάθμευση

Συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης του Ελληνικού και της Αργυρούπολης από τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο και το επιτελείο του για την επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά στην γειτονιά του Άνω Ελληνικού , ένα μέτρο που ήδη εφαρμόζεται με επιτυχία σε άλλες γειτονιές του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η Δημοτική Αρχή μαζί με τον μελετητή κ. Μαυρογιώργη, παρουσίασε την τελική μελέτη της ελεγχόμενης στάθμευσης και διαπιστώθηκε, πως πρόκειται για ένα μέτρο που θα ανακουφίσει τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι υποφέρουν καθημερινά από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που σταθμεύουν στη γειτονιά τους.

Το συγκεκριμένο μέτρο, αποτελούσε βασικό αίτημα των κατοίκων και δέσμευση για την Διοίκηση Κωνσταντάτου και με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών βαίνει προς υλοποίηση.

Τον επόμενο μήνα ξεκινάει η εφαρμογή του και πέριξ της περιοχής στην στάση του μετρό Αλίμου στην Αργυρούπολη.

Ροή Ειδήσεων

Η κακοκαιρία Boris «χτύπησε» την Ιταλία – Αγνοούμενοι και πλημμύρες στην Εμίλια Ρομάνια

Τα σχολεία σε όλη την Εμίλια-Ρομάνια έκλεισαν, δρόμοι επλήγησαν από κατολισθήσεις και η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει διακοπεί σε ορισμένα σημεία. ...

Φυλή: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό: Όπλα, λίρες και συλλήψεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής ...

Σάλος στο Χ για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι»

Στο φόντο της φωτογραφίας με το γράφημα από δημοσκόπηση φαινόταν μια εσωτερική πισίνα, κάτι που παρατήρησαν οι χρήστες του X, το οποίο πήρε...