Η κακοκαιρία δεν πτόησε τους δημότες και κατοίκους, όλων των ηλικιών, της περιοχής πλησίον της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στην Αργυρούπολη, την Κυριακή το πρωί, όπου ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μαζί με την Δημοτική του ομάδα πραγματοποίησε συνάντηση με θέμα την επικείμενη ανάπλαση της περιοχής.
Πλαισιωμένος από την Δημοτική Ομάδα, ο κ. Κωνσταντάτος συζήτησε με τους συμπολίτες για τρία σημαντικά ζητήματα.
Πραγματοποίησε δια ζώσης διαβούλευση για το νέο σχέδιο της πλατείας, του πάρκου και του γηπέδου της περιοχής. Οι κάτοικοι έθεσαν τις προτάσεις τους που εισακούστηκαν την ίδια στιγμή με αποτέλεσμα τον από κοινού τελικό σχεδιασμό των έργων.
“Η πιο ευχάριστη στιγμή ήταν η συνομιλία με τη νεολαία μας που ήρθε να υπερασπισθεί την ύπαρξη του γηπέδου, την αναβάθμιση του και με γόνιμο διάλογο καταλήξαμε ότι όλοι έχουμε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις οπότε ό,τι φτιάχνει η Δημοτική Αρχή οφείλουμε να το σεβόμαστε και να το διατηρούμε. Παράλληλα συζητήσαμε για την αλλαγή της μονοδρόμησης της Εθνάρχου Μακαρίου. Όλοι συμφώνησαν στην νέα κατεύθυνση που θα έχει από τη Σαράφη προς Βουλιαγμένης και από τη Σαράφη προς Αγία Τριάδα” τόνισε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.
Ταυτόχρονα θίχτηκαν θέματα ασφάλειας, ωρών κοινής ησυχίας και λοιπών ζητημάτων καθημερινότητας.