Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Η Διοίκηση επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου

Βασική αρχή της διοίκησης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, εξ αρχής ήταν η διαρκής βελτίωση των εργαζόμενών του. Έχοντας ένα δυνατό και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό το αποτέλεσμα που εισπράττουν οι πολίτες είναι πολλαπλάσια θετικό υπέρ τους.

Αντίληψη της διοίκησης είναι ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι και δημόσιοι λειτουργοί έχουν το δικαίωμα και πρέπει να εκπαιδεύονται συνεχώς προκειμένου να βελτιώνονται τόσο εργασιακά όσο και ως προσωπικότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική αρχή έχει διοργανώσει πολλές φορές σεμινάρια αποκλειστικά για τα στελέχη του Δήμου. Ένα εξ αυτών έγινε και την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, με την εξαιρετική ειδική σύμβουλο φωνής και δημόσιας ομιλίας Νίνα Καλούτσα, η οποία έκανε μάθημα για τη φωνή και την επικοινωνία και πως αυτό καθορίζει τη σχέση μας ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά κυρίως ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους πολίτες που καλούνται να εξυπηρετηθούν στις ανάγκες τους.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης που επιβεβαιώνει ότι σε όλα τα επίπεδα προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνεται και κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό που είναι το σημαντικότερο στοιχείο που διαθέτει.

Ροή Ειδήσεων

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη

Επιμένει η Άγκυρα στα περί τουρκικής μειονότητας στη...

Επεισόδιο με αστυνομικό και θαμώνα μπαρ στην Κρήτη

Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, ο οποίος χρησιμοποίησε...

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα της «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη

Επιμένει η Άγκυρα στα περί τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη κάνοντας λόγο για «δίκαιο αγώνα των ομογενών αδελφών μας για την τουρκικότητα» ...

Η τελευταία φορά του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και η συντριπτική παράδοση της ΑΕΚ (vids)

Ο τελευταίος αντίπαλος της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας» επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια.Ιδιαίτερης σημασίας είναι το παιχνίδι της ΑΕΚ...

Επεισόδιο με αστυνομικό και θαμώνα μπαρ στην Κρήτη

Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό, ο οποίος χρησιμοποίησε μαχαίρι Ένα σοβαρό περιστατικό...