Ισοπαλία με 4-4 σε ένα εντυπωσιακό σε έκταση σκορ με ανατροπή για την ομάδα της Κ9. Ο αγώνας ήταν πλούσιος σε φάσεις και γκολ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά στο Α’ Ημίχρονο με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-0 στο 15ο λεπτό. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 18ο λεπτό με εντυπωσιακό σουτ του Καπίρη έξω από την περιοχή.
Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε στο 3ο λεπτό, με αποτέλεσμα να γίνει το 4-1 για τους γηπεδούχους.
Όμως από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα της Κ9 αφυπνίστηκε και με τρία προσωπικά γκολ του Καπίρη, στο 8ο, στο 15ο και στο 19ο λεπτό, πήρε την ισοπαλία με 4-4.
Σκόρερ: Καπίρης (4)
Τράχωνες: Θεοδωρακόπουλος, Γκιώκας, Κατσουνάκης, Δούκας, Κουβουτσάκης, Κιαμίλης, Καλοπίτας, Καπίρης, Ψυχογιός, Μωραϊτης, Ξενουδάκης