Αναλγησία Κονδύλη: Έστειλε στην ανεργία 16 οικογένειες μετά απο 11 χρόνια!!!

-

Σάλος έχει προκληθεί στα Νότια Προάστια καθώς ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στέλνει στην ανεργία 16 οικογένειες χωρίς ίχνος ευαισθησίας για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν εν μέσω πανδημίας.

16 εργαζόμενους σε παιδικούς σταθμούς που δούλεψαν επί σειρά ετών σκληρά υπηρετώντας τον Δήμο, ο Δήμαρχος Αλίμου τους πετάει κυριολεκτικά στον δρόμο και τους ανοίγει την πόρτα της δυστυχίας και της μιζέριας.

Ποιος άραγε θα τους προσλάβει, όταν εν μέσω κορωνοϊού όλες οι επιχειρήσεις κάνουν απολύσεις;

Στις φωνές που ζητούν να βρεθεί λύση ώστε οι εργαζόμενοι να παραμείνουν στην εργασία τους, ο ίδιος προτιμά να κωφεύει.

Φυσικά όταν είναι να ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να αγοράσει επώνυμα έργα τέχνης για την πινακοθήκη του Δήμου, βρίσκει λύσεις, δείχνοντας μία ιδιαίτερη ευαισθησία στα έργα τέχνης.

Που είναι άραγε η ευαισθησία του κ. Κονδύλη όταν 16 οικογένειες δεν θα έχουν πλέον να αγοράσουν τρόφιμα για να γεμίσουν το ψυγείο τους.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τους έταξε να τους γράψει ως δικαιούχους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά οι περισσότεροι περήφανα αρνήθηκαν.
“Θέλουμε να δουλέψουμε είπαν, και όχι να γίνουμε ικέτες για μία σακούλα τροφίμων τον μήνα.”

Στην Γαλλία η Αντουανέτα κοίταζε τους φτωχούς και τους μιλούσε για παντεσπάνι. Στον Άλιμο ο κ. Κονδύλης έστελνε στην δυστυχία 16 εργαζομένους έχοντας φόντο πίνακες ζωγραφικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Το παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών του.

Διαβάστε την ανακοίνωση καταπέλτης του ΜΕΤΑ Εργαζομένων Δήμου Αλίμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Δήμαρχος Αλίμου κος Κονδύλης Ανδρέας έδειξε για άλλη μια φορά το απάνθρωπο πρόσωπο της ακραίας…

Δημοσιεύτηκε από Anastasia Papachristou στις Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ