Έσπασε τα κοντέρ η ομιλία του Κωνσταντάτου στο 4ο Συνέδριο της Ενωμένης Πόλης

Έσπασε τα κοντέρ η χθεσινή ομιλία του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου στο 4ο Συνέδριο της Ενωμένης Πόλης που μεταδόθηκε live μέσω του Facebook.

Η δημοτική παράταξη Ενωμένη Πόλη, που Πρόεδρός της είναι ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, δημιουργήθηκε μετά την συγχώνευση τριών παρατάξεων το 2013.

Από τότε και μέχρι σήμερα με μπροστάρη τον Γιάννη Κωνσταντάτο να βγαίνει νικητής σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις -το 2014 και το 2019- η δημοτική παράταξη που διοικεί έναν δήμο με τόσο μεγάλες προκλήσεις, έχει πραγματοποιήσει 3 ακόμα συνέδρια, το ιδρυτικό της 1ο Συνέδριο το 2013, το 2ο το 2014 και το 3ο το 2018.

Στο 4ο Συνέδριο που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου, την πρώτη ημέρα, ο κ. Κωνσταντάτος πραγματοποίησε μια ομιλία που προκάλεσε ρίγη σε παρευρισκόμενους και θεατές από τα social media.

Φυσικό επακόλουθο της απήχησης που έχει πλέον η πολιτική προσωπικότητα του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης, ήταν η πολύ αυξημένη επισκεψιμότητα που δέχτηκε το live βίντεο που έπαιζε στο Facebook κατά την διάρκεια που ομιλίας του, αγγίζοντας κάποια στιγμή τους 6,5 χιλιάδες θεατές.

Τη δεύτερη ημέρα του 4ου Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές, μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί η Κεντρική Επιτροπή της παράταξης, ένα όργανο που θα συμμετέχει και θα παίρνει σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη και την αναγέννηση της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συνέδριο παρακολούθησαν πολλοί αυτοδιοικητικοί, οι οποίοι έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον και επιθυμούν να ακολουθήσουν το «μοντέλο Κωνσταντάτου» στις πόλεις τους, πραγματοποιώντας ανοιχτά συνέδρια, όπου θα δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να εγγραφεί και να εκλεγεί σε τοπικά όργανα της περιοχής του.

Ροή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τη Δευτέρα

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Θεοκλή Ζαούτη...

Δένδιας: Ενημερώνει τα κόμματα για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

Ο κύκλος των ενημερώσεων ξεκίνησε με τον εκπρόσωπο...

Γεωργιάδης: Πρόστιμα 40.000 ευρώ σε βενζινάδικα για αθέμιτη κερδοφορία

Συστάσεις για να σταματήσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης...

ΕΛΓΑ: Προσλήψεις 120 γεωπόνων – εκτιμητών

Οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια ΑΣΕΠΣτην...

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τη Δευτέρα

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Θεοκλή Ζαούτη και τον Δημήτρη Παρασκευή ...

Δένδιας: Ενημερώνει τα κόμματα για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

Ο κύκλος των ενημερώσεων ξεκίνησε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κατρούγκαλο ...

Γεωργιάδης: Πρόστιμα 40.000 ευρώ σε βενζινάδικα για αθέμιτη κερδοφορία

Συστάσεις για να σταματήσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης οφέλους υπέρ του κανονικού έγιναν σε άλλα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων. ...