Στα χέρια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αργυρούπολης έπεσε ντουέτο που «έγδυνε» Smart στα νότια προάστια

Νέο «χτύπημα» της ΕΛΑΣ στις συμμορίες που κλέβουν αυτοκίνητα και πουλάνε τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Στα χέρια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αργυρούπολης έπεσε ντουέτο που «έγδυνε» Smart στα νότια προάστια.

Οι δράστες, που είχαν ρημάξει τα οχήματα στις περιοχές της Αργυρούπολης, της Γλυφάδας και του Αλίμου, πιάστηκαν σήμερα τα ξημερώματα  επ’ αυτοφώρω απο τους έμπειρους αστυνομικούς, ενώ από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο πορτ μπαγκάζ, εντόπισαν και κατέσχεσαν κλεμμένα ανταλλακτικά.

Την επιτυχία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ δημοσιοποίησε στο προφίλ του στο Facebook ο συνδικαλιστής Χρήστος Μπαλάσκας, ο οποίος από καιρού εις καιρόν ανεβάζει τις επιτυχίες των συναδέλφων του, που παλεύουν καθημερινά στους δρόμους για την πάταξη του εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε στο Facebook ο Χρήστος Μπαλάσκας, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 303-2 της Αργυρούπολης έκανε τη νυχτερινή της περιπολία. «Σε μια στιγμή και οι τέσσερις συνάδελφοι της ομάδας εστίασαν στις ύποπτες κινήσεις των δύο επιβαινόντων σε ένα αυτοκίνητο μάρκας SMART στην περιοχή του Αλίμου.

Αμέσως προχώρησαν στον έλεγχο του αυτοκινήτου ενημερώνοντας το κέντρο και  αιφνιδιάζοντας τους επιβάτες.(Έλληνες). Στο πόρτ μπαγκάζ έκπληκτοι οι συνάδελφοι βρήκαν ανταλακτικά απο έξι αυτοκίνητα τύπου SMART. ( τιμόνια, όργανα, λεβγιέδες ταχυτήτων κ λ.π.). Οι εν λόγω στην αρχή είπαν ότι τα βρήκαν σε ένα οικόπεδο…. Κατόπιν όμως παραδέχτηκαν τις κλοπές απο έξι αυτοκίνητα. Είχαν χτυπήσει σε Άλιμο, Αργυρούπολη και πέριξ περιοχές».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπαλάσκα, «οι δύο κλέφτες ο ένας 24 και ο άλλος 26 ετών συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τοπικό Τ.Α. ενω οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ενημερώθηκαν για την παραλαβή των κλοπιμαίων. Άξιοι συγχαρητηρίων οι συνάδελφοι της Δ 303-2 της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης Αττικής. Το έγκλημα τρέχει. Η ΕΛ.ΑΣ. όμως τρέχει γρηγορότερα!!!! Μπράβο στούς συναδέλφους!!! Οι ανωτέρω φαίνεται ότι δρούσαν αρκετό καιρό. Στο τέλος όμως………».

dias__4_ dias__3_

Ροή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τη Δευτέρα

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Θεοκλή Ζαούτη...

Δένδιας: Ενημερώνει τα κόμματα για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

Ο κύκλος των ενημερώσεων ξεκίνησε με τον εκπρόσωπο...

Γεωργιάδης: Πρόστιμα 40.000 ευρώ σε βενζινάδικα για αθέμιτη κερδοφορία

Συστάσεις για να σταματήσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης...

ΕΛΓΑ: Προσλήψεις 120 γεωπόνων – εκτιμητών

Οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήρια ΑΣΕΠΣτην...

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ τη Δευτέρα

Η ενημέρωση θα γίνει από τον Θεοκλή Ζαούτη και τον Δημήτρη Παρασκευή ...

Δένδιας: Ενημερώνει τα κόμματα για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής

Ο κύκλος των ενημερώσεων ξεκίνησε με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κατρούγκαλο ...

Γεωργιάδης: Πρόστιμα 40.000 ευρώ σε βενζινάδικα για αθέμιτη κερδοφορία

Συστάσεις για να σταματήσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης οφέλους υπέρ του κανονικού έγιναν σε άλλα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων. ...