Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Είχαμε προνοήσει – Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μάσκες και αντισηπτικά στα παιδιά μας

-

“Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης είχε ήδη προετοιμαστεί και είχε τυπώσει 7.500 μάσκες και αντισηπτικά σε ατομική συσκευασία πριν από την απόφαση του Υπουργείου”.

Δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1  “Καλοκαίρι Μαζί” συμπληρώνοντας :

Έχουμε ήδη διαθέσει το κονδύλι από τις πιστώσεις του δήμου, γιατί πιστεύω πως θα χρειαστούμε κι άλλες μάσκες και αντισηπτικά μαζί με αυτά που θα δώσει το Υπουργείο. Δυστυχώς δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα τις επόμενες εβδομάδες,άρα θα πρέπει πάντα να έχουμε εφεδρεία για τα παιδιά μας“.

Όπως δήλωσε ο κ. Κωνσταντάτος με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα περιμένουν κάθε μαθητή και μαθήτρια 3 μάσκες υφασμάτινες και ένα αντισηπτικό σε ατομική συσκευασία, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται ένα μεγάλο αντισηπτικό στον τοίχο κάθε αίθουσας διδασκαλίας, ένας ειδικός μηχανισμός για την μέτρηση της θερμοκρασίας των παιδιών εξ αποστάσεως κατά την είσοδό τους στις αίθουσες, που μαζί με τις απολυμάνσεις όλων των σχολικών κτιρίων, ο δήμος μεγιστοποιεί την προστασία των μαθητών απέναντι στον ιό.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ