Ελληνικό – Αργυρούπολη: Τεστ σε όλο το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών

-

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος με τις προϊσταμένες των παιδικών σταθμών παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Μινόπουλου.

Συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας και εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού ενώ αποφασίστηκε ότι όλο το προσωπικό των παιδικών σταθμών, πριν την έναρξη λειτουργίας (7 Σεπτεμβρίου) να πραγματοποιήσει τεστ για τον COVID-19.

Επίσης παραδόθηκαν στους υπευθύνους των παιδικών σταθμών, αντισηπτικά, μάσκες και ηλεκτρονικά θερμόμετρα, προκειμένου να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και να διασφαλιστούν τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και τα παιδιά.

Παράλληλα στους χώρους των παιδικών σταθμών εκτός από την καθημερινή καθαριότητα, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται απολυμάνσεις από ειδικευμένα συνεργεία.

Τέλος, όπως κάθε χρονιά, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι δωρεάν, ενώ όλα τα παιδιά και το προσωπικό θα έχουν ιδιωτική ασφάλεια υγείας για την διάρκεια παραμονής τους εντός των παιδικών σταθμών.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο facebook:
“Επειδή όλο το προσωπικό επέστρεψε από διακοπές θα γίνει τεστ και για τον covid αλλά και για αντισώματα ώστε να διασφαλίσουμε τόσο τους εργαζομένους όσο και τα παιδιά μας. Συζητήσαμε επίσης τον τρόπο λειτουργίας και εφαρμογής όλων των μέτρων”.
Συμπλήρωσε επίσης πως όλο το προσωπικό και τα παιδιά θα είναι ασφαλισμένα, με ιδιωτική ασφάλεια που έχει πληρώσει ο Δήμος, για όλη την διάρκεια παραμονής τους εντός των παιδικών σταθμών.
Ο κ. Κωνσταντάτος τέλος επεσήμανε πως 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προσέλευση των παιδιών, αφού πραγματοποιηθούν τα τεστ στο προσωπικό και τα αποτελέσματα είναι σε όλους αρνητικά.

Έτοιμοι για τους παιδικούς σταθμούς :
Τεστ σε όλο το προσωπικό πριν ανοίξουμε!

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Νέα σχολική χρονια

Στο πρωινό του Μέγκα όπου συζητήσαμε αναλυτικά πως ως δήμος προνοήσαμε και προμηθευτήκαμε έγκαιρα μάσκες και αντισηπτικά για όλους τους παιδικούς σταθμούς, ενώ όλο το προσωπικό θα περάσει από τεστ για τον COVID-19.
Παράλληλα στους χώρους των παιδικών σταθμών εκτός από την καθημερινή καθαριότητα, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται απολυμάνσεις από ειδικευμένα συνεργεία.

Όπως κάθε χρονιά, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι δωρεάν, ενώ όλα τα παιδιά και το προσωπικό θα έχουν ιδιωτική ασφάλεια υγείας για την διάρκεια παραμονής τους εντός των παιδικών σταθμών.

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος στις Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ