Ο εμπόλεμος Αστέρας Βουλιαγμένης

-

Ένας ανελέητος δικαστικός πόλεμος μαίνεται, εδώ και καιρό, στον Αστέρα Βουλιαγμένης μεταξύ της διοίκησης και μισθωτών. Κατάληξη του “πολέμου” είναι οι μηνύσεις, οι καταγγελίες, οι επισκέψεις μπράβων και τα αυτόφωρα.

Τελευταία πράξη του δράματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ήταν η μήνυση την οποία κατέθεσε η εταιρεία ΜΑΡΑΤΟΠ με επικεφαλής τον γνωστό δικηγόρο, Γιάννη Μαρακάκη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου η διευθύνουσα σύμβουλος του Αστέρα, Πέννυ Ζαγλαρίδου.

Η μήνυση αφορούσε τα αδικήματα της παράνομης βίας, άγρας πελατών, αλλά και απάτης έναντι των πελατών της Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης.

Πόλεμος 

Η δικαστική διαμάχη ουσιαστικά έχει ως φόντο την εκμετάλλευση της παραλίας Αstir Beach εκεί όπου, μεταξύ άλλων, λειτουργεί και η γνωστή επιχείρηση “40”.

Η πλευρά του Γιάννη Μαρακάκη ισχυρίζεται ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δέχεται πόλεμο προκειμένου να “σπάσει” το συμβόλαιο και να φύγει τελικά από την παραλία. Παράλληλα καταγγέλλει ότι εκτός από τις δικαστικές κινήσεις των αντιδίκων στο παρελθόν είχε να αντιμετωπίσει και μπράβους οι οποίοι είχαν σταλεί προκειμένου να εκφοβίσουν τους πελάτες αλλά και τους εργαζόμενους του “40”.

Η πλευρά της ΜΑΡΑΤΟΠ ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι με διαφόρους τρόπους η διοίκηση του Αστέρα προσπαθεί να απαξιώσει την επιχείρηση και να “πριμοδοτήσει” την πλευρά που βρίσκεται το δικό της εστιατόριο το οποίο πλέον έχει μετονομαστεί σε Privilege. Γι αυτό το λόγο, όπως λέει, στις 20 Μαϊου 2020 η διοίκηση του Αστέρα προχώρησε σε πολυσέλιδη καταγγελία στην Τουριστική Αστυνομία προκειμένου να προκαλέσει την καταδίωξή του. Σε αυτή την καταγγελία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το γνωστό beach-restaurant σέρβιρε παράτυπα και χωρίς την άδεια της διοίκησης πλήρες γεύμα στις ξαπλώστρες στην παραλία.

Από την άλλη πλευρά η Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. σε ένα από τα εξώδικα που έχει ανταλλάξει με τους μισθωτές τους κατηγορεί ότι ευθύνονται ακόμα και για πρόβλημα στην αποχέτευση καθώς, όπως ισχυρίζονται, πραγματοποιούν αντισυμβατική χρήση του καταστήματος το οποίο λειτουργούν ως εστιατόρια. Επίσης, αναφέρουν, ότι πλένονται μαγειρικά σκεύη στους ποδολουτήρες με αποτέλεσμα να συγκεντρώνεται μαγειρικό λίπος και να προκαλείται φθορά στις εγκαταστάσεις!

ΠΗΓΗereportaz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ