Αστέρια Γλυφάδας : Στο α’ εξάμηνο 2023 θα λειτουργήσει το πολυτελές city resort της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο πρώτο εξάμηνο του 2023 αναμένεται να λειτουργήσει το πολυτελές city resort, το One&Only Aesthesis, στη Γλυφάδα εκεί που κάποτε λειτουργούσε το ιστορικό κέντρο διασκέδασης και το ξενοδοχείο Αστέρια. Η νέα επένδυση φιλοδοξεί να μετατρέψει την Αθηναϊκή Ριβιέρα σε κορυφαίο προορισμό πολυτελούς φιλοξενίας.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Χρυσικό, ιδρυτή και πρόεδρο της Grivalia Hospitality – που από τον Ιούλιο του 2017 έχει στην ιδιοκτησία της το ακίνητο -το ύψος της επένδυσης για την αναβίωση του ιστορικού κέντρου διασκεδάσεως και τη μετατροπή του σε προορισμό τουρισμού πολυτελείας, ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις των 80 εκατ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή οι εργασίες ανακατασκευής είναι σε πλήρη εξέλιξη, με προοπτική, την πλήρη ανακατασκευή του κτιρίου και τη μετατροπή του σε υπερπολυτελές αστικό θέρετρο, που επιπλέον θα διαθέτει εμπορικές δραστηριότητες και υπηρεσίες εστίασης.  Το ξενοδοχείο θα διαχειριστεί επιφανής διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα.

Το One & Only Aesthesis, υλοποιείται σε σύμπραξη από την Grivalia και την Kerzner International και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: 115 πολυτελή δωμάτια, 14 τουριστικές κατοικίες.12 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες spa, Εξατομικευμένα προγράμματα και πρωτοποριακές θεραπείες ευεξίας, Βeach club, Κids club Γυμναστήριο κ.λπ.

Σχετικά με την Grivalia Hospitality, να σημειωθεί ότι διαθέτει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο με 6 premium hospitality projects υπό ανάπτυξη και έργα σε λειτουργία, αξίας 450 εκατ. ευρώ. Στην επόμενη διετία, η αξία του χαρτοφυλακίου της αναμένεται να ξεπεράσει τα 800 εκατ. ευρώ. Στα επόμενα μεγάλα project που δρομολογεί περιλαμβάνεται και μία μεγάλη επένδυση της τάξης των 250 εκατ. ευρώ στον τομέα τη φιλοξενίας, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ροή Ειδήσεων

Παιδί έπεσε σε κανάλι – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον εντοπισμό...

Ακρίβεια: Στρέφει τους καταναλωτές σε προϊόντα χαμηλής διατροφικής αξίας

Με ένα νέο πιο επιθετικό κύμα ακρίβειας βρίσκονται αντιμέτωποι...

Η Σανγκάη ετοιμάζεται να βγει από το lockdown

Τέλος στο lockdown στη Σανγκάη βάζει η Κίνα, καθώς...

Αθήνα: Ζητάδες τράβηξαν «χειρόφρενο» σε άνδρα με κλεμμένο αμάξι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτη – Ο ρόλος οδηγού ταξί

«Φρένο» στην ξέφρενη κούρσα ατόμου που εντοπίστηκε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κλεμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, έβαλαν «μάχιμα» στελέχη της ομάδας...

Παιδί έπεσε σε κανάλι – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον εντοπισμό και τη διάσωση νεαρού άνδρα, ηλικίας από 15 έως 20 ετών, που έπεσε σε κανάλι...

Ακρίβεια: Στρέφει τους καταναλωτές σε προϊόντα χαμηλής διατροφικής αξίας

Με ένα νέο πιο επιθετικό κύμα ακρίβειας βρίσκονται αντιμέτωποι οι Έλληνες καταναλωτές με απροσδιόριστες όμως συνέπειες τόσο για τη σωματική όσο και την ψυχική...