Αστέρια Γλυφάδας : Στο α’ εξάμηνο 2023 θα λειτουργήσει το πολυτελές city resort της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Στο πρώτο εξάμηνο του 2023 αναμένεται να λειτουργήσει το πολυτελές city resort, το One&Only Aesthesis, στη Γλυφάδα εκεί που κάποτε λειτουργούσε το ιστορικό κέντρο διασκέδασης και το ξενοδοχείο Αστέρια. Η νέα επένδυση φιλοδοξεί να μετατρέψει την Αθηναϊκή Ριβιέρα σε κορυφαίο προορισμό πολυτελούς φιλοξενίας.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Χρυσικό, ιδρυτή και πρόεδρο της Grivalia Hospitality – που από τον Ιούλιο του 2017 έχει στην ιδιοκτησία της το ακίνητο -το ύψος της επένδυσης για την αναβίωση του ιστορικού κέντρου διασκεδάσεως και τη μετατροπή του σε προορισμό τουρισμού πολυτελείας, ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις των 80 εκατ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή οι εργασίες ανακατασκευής είναι σε πλήρη εξέλιξη, με προοπτική, την πλήρη ανακατασκευή του κτιρίου και τη μετατροπή του σε υπερπολυτελές αστικό θέρετρο, που επιπλέον θα διαθέτει εμπορικές δραστηριότητες και υπηρεσίες εστίασης.  Το ξενοδοχείο θα διαχειριστεί επιφανής διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα.

Το One & Only Aesthesis, υλοποιείται σε σύμπραξη από την Grivalia και την Kerzner International και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: 115 πολυτελή δωμάτια, 14 τουριστικές κατοικίες.12 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες spa, Εξατομικευμένα προγράμματα και πρωτοποριακές θεραπείες ευεξίας, Βeach club, Κids club Γυμναστήριο κ.λπ.

Σχετικά με την Grivalia Hospitality, να σημειωθεί ότι διαθέτει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο με 6 premium hospitality projects υπό ανάπτυξη και έργα σε λειτουργία, αξίας 450 εκατ. ευρώ. Στην επόμενη διετία, η αξία του χαρτοφυλακίου της αναμένεται να ξεπεράσει τα 800 εκατ. ευρώ. Στα επόμενα μεγάλα project που δρομολογεί περιλαμβάνεται και μία μεγάλη επένδυση της τάξης των 250 εκατ. ευρώ στον τομέα τη φιλοξενίας, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ροή Ειδήσεων

Προϋπολογισμός εκτός ενισχυμένης εποπτείας και εντός αβεβαιότητας – Οι φόβοι για επιστροφή σε «μνημονιακά» μέτρα

Διαχρονικά η εκάστοτε αντιπολίτευση καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς της...

«Βόμβα» στην Αγγλία: Ο Τεν Χαγκ διώχνει Ρονάλντο!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Έρικ...

Γερμανικός Τύπος: Η Ρωσία που μοιάζει πλέον με χώρα Φράνκενσταϊν

Η συντηρητική Welt σχολιάζει ότι η ομιλία του...

Gazprom: Σταθεροποιήθηκε η πίεση, δυνατή η διοχέτευση αερίου από τον Nord Stream

Η ρωσική Gazprom δήλωσε την Δευτέρα πως έχει σταματήσει η...

Προϋπολογισμός εκτός ενισχυμένης εποπτείας και εντός αβεβαιότητας – Οι φόβοι για επιστροφή σε «μνημονιακά» μέτρα

Διαχρονικά η εκάστοτε αντιπολίτευση καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς της εκάστοτε κυβέρνησης και όπως είναι φυσικό σηκώνει πάντοτε τους τόνους της αντιπαράθεσης μέσα και έξω...

«Βόμβα» στην Αγγλία: Ο Τεν Χαγκ διώχνει Ρονάλντο!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Έρικ Τεν Χαγκ άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Κριστιάνο Ρονάλντο!Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ...

Γερμανικός Τύπος: Η Ρωσία που μοιάζει πλέον με χώρα Φράνκενσταϊν

Η συντηρητική Welt σχολιάζει ότι η ομιλία του Βλάντιμιρ Πούτιν το απόγευμα της Παρασκευής δεν ανέδειξε καμία χαρά για την ενότητα του ρωσικού...