Σεμινάριο επικοινωνίας για τους εργαζόμενους και τους αιρετούς του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Σεμινάριο επικοινωνίας για τους εργαζόμενους και τους αιρετούς του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Κύριος στόχος της Διοίκησης είναι να γίνεται διαρκώς καλύτερη σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου αυτό το θετικό αποτέλεσμα να το εισπράττουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που δεν είναι άλλοι από τους πολίτες.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος θέτει σε προτεραιότητα τη βελτίωση των υπηρεσιακών στελεχών και των αιρετών, τόσο στις προσωπικές τους δεξιότητες όσο και στην επικοινωνία τους με το κοινό και τους συναδέλφους τους.

Την αρχή στην εφαρμογή του πρωτότυπου κύκλου σεμιναρίων, μετά από προσωπική πρόσκληση του Δημάρχου, έκανε η κ. Νίνα Καλουτσά, ειδική σύμβουλος φωνής και δημόσιας ομιλίας. Η κ. Καλουτσά έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε μεγάλες εταιρείες, επιχειρηματικά στελέχη και πολιτικούς.

Για το πως να επικοινωνούμε και το πως να συζητάμε με τον κόσμο γύρω μας, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λεξιλόγιο ήταν το θέμα της ομιλίας της, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και ευμενή σχόλια στους παριστάμενους εργαζόμενους και αιρετούς του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

«Η κουλτούρα τρώει τη στρατηγική για πρωινό» ήταν το μότο που χρησιμοποίησε επανειλημμένα η ομιλήτρια για να δώσει έμφαση στον τρόπο επικοινωνίας και ομιλίας ώστε όλα όσα συζητούνται να εισακούγονται.

Ο Δήμαρχος στην εισαγωγική τοποθέτησή του εστίασε στο γεγονός ότι χρειάζονται οι γνώσεις βασικών κανόνων επικοινωνίας, συζήτησης και επαφών γιατί «τα ίδια πράγματα μπορείς να τα πεις με διαφορετικό τρόπο και να φέρεις άλλα αποτελέσματα».

Δεσμεύτηκε ότι «ο κύκλος αυτός των σεμιναρίων θα συνεχιστεί, πολλές φορές εν ώρα εργασίας προκειμένου να δίδεται η δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους και στελέχη, με στόχο να βελτιώνονται οι ίδιοι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος αποδεικνύει εμπράκτως ότι επενδύει στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και ότι επιθυμεί για εκείνους την πρόοδο και την ανέλιξη για το καλό των συνδημοτών του!

Ροή Ειδήσεων

Προϋπολογισμός εκτός ενισχυμένης εποπτείας και εντός αβεβαιότητας – Οι φόβοι για επιστροφή σε «μνημονιακά» μέτρα

Διαχρονικά η εκάστοτε αντιπολίτευση καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς της...

«Βόμβα» στην Αγγλία: Ο Τεν Χαγκ διώχνει Ρονάλντο!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Έρικ...

Γερμανικός Τύπος: Η Ρωσία που μοιάζει πλέον με χώρα Φράνκενσταϊν

Η συντηρητική Welt σχολιάζει ότι η ομιλία του...

Gazprom: Σταθεροποιήθηκε η πίεση, δυνατή η διοχέτευση αερίου από τον Nord Stream

Η ρωσική Gazprom δήλωσε την Δευτέρα πως έχει σταματήσει η...

Προϋπολογισμός εκτός ενισχυμένης εποπτείας και εντός αβεβαιότητας – Οι φόβοι για επιστροφή σε «μνημονιακά» μέτρα

Διαχρονικά η εκάστοτε αντιπολίτευση καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς της εκάστοτε κυβέρνησης και όπως είναι φυσικό σηκώνει πάντοτε τους τόνους της αντιπαράθεσης μέσα και έξω...

«Βόμβα» στην Αγγλία: Ο Τεν Χαγκ διώχνει Ρονάλντο!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Έρικ Τεν Χαγκ άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Κριστιάνο Ρονάλντο!Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ...

Γερμανικός Τύπος: Η Ρωσία που μοιάζει πλέον με χώρα Φράνκενσταϊν

Η συντηρητική Welt σχολιάζει ότι η ομιλία του Βλάντιμιρ Πούτιν το απόγευμα της Παρασκευής δεν ανέδειξε καμία χαρά για την ενότητα του ρωσικού...