Πάταγο έκαναν οι μάσκες που μοίρασε ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης

-

Πάταγο έκαναν οι μάσκες που μοίρασε ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ο Δήμαρχος εντός του Αυγούστου πήρε την απόφαση, κατόπιν συσκέψεως με τους συνεργάτες του, να ετοιμάσει ένα κιτ πρόληψης και προστασίας κατά του κορωνοϊού για κάθε μαθητή του Δήμου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Το κιτ περιέχει υφασμάτινη μάσκα με διπλό ύφασμα και μεταλλικό έλασμα για την σωστή τοποθέτηση της στο πρόσωπο των μαθητών, όπως ακριβώς είναι και οι μάσκες μίας χρήσης, και ένα ατομικό αντισηπτικό.

Οι υψηλών προδιαγραφών μάσκες διατίθενται στους μαθητές σε 3 διαφορετικά χρώματα και διαστάσεις, ώστε να ταιριάζουν στα πρόσωπα των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους.

Η πρωτοβουλία αυτή του δημάρχου απέσπασε δεκάδες θετικά σχόλια από τους γονείς με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναπόφευκτη δε ήταν και η σύγκριση που δημιουργήθηκε με τις μάσκες που μοίρασε η πολιτεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς πολλές από αυτές ήταν δυσανάλογες με το πρόσωπο των παιδιών, καλύπτοντας όλο το πρόσωπό τους… αποσπώντας αρνητικά σχόλια από τους γονείς.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται πρωτοπόρος, καθώς έχει θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα της πολιτικής του, την άμεση επίλυση προβλημάτων και την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ