H εμμονική ιστοσελίδα notia.gr, βγάζει πάλι fake news για τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Η ιστοσελίδα των fake news ξαναχτύπησε, για ακόμα μία φορά λοιδορώντας και χλευάζοντας τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο.
Χθες παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και του Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο προαύλιο του 3ου Γενικό Λύκειο Αργυρούπολης, με όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλει το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.
Μετά τον αγιασμό ο υπουργός έβγαλε την μάσκα που φορούσε προκειμένου να απευθυνθεί στους μαθητές από το μικρόφωνο. Το ίδιο έκανε μετά από λίγα λεπτά και ο Δήμαρχος.
Στην συνέχεια ο Υπουργός, ο Δήμαρχος και ο Διευθυντής του σχολείου επισκέφτηκαν τις τάξεις τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα φορώντας φυσικά τις μάσκες τους.
Η ιστοσελίδα των fake news, notia.gr, απομόνωσε την φωτογραφία με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντάτο να μιλάει στο μικρόφωνο χωρίς μάσκα σχολιάζοντας στον τίτλο του εμετικού του κειμένου:
“Ντροπή! Που είναι η μάσκα σου κ. Κωνσταντάτε; Δεν σέβεσαι τον Υπουργό;”

Ο αρθρογράφος του εμπαθούς αυτού κειμένου δολίως απέκρυψε ότι:

 

-Σε όλη την τελετή όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες.

-Υπουργός και δήμαρχος έβγαλαν τις μάσκες τους μόνο όταν μίλησαν από το μικρόφωνο στους μαθητές σε εξωτερικό χώρο δεν είναι υποχρεωτικές οι μάσκες.

-Μέσα στο σχολείο Υπουργός και Δήμαρχος τήρησαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα ερωτήματα που τίθενται πολλά.

Ο δημιουργός του notia.gr είναι ο Γιώργος Φρίμης που πριν από λίγο καιρό προσλήφθηκε ως άμεσος συνεργάτης του δημάρχου Αλίμου κ. Κονδύλη.
Αληθεύει ότι οι ενορχηστρωμένες και εμετικές επιθέσεις με fake news εναντίον του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης γίνονται σε γνώση του δημάρχου Αλίμου;
Περιμένουμε την απάντηση του γραφείου τύπου του δημάρχου Αλίμου και θα δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε διάψευση – διευκρίνιση.

Ροή Ειδήσεων

WSJ: Η Ρωσία «βοήθησε» τους Χούθι της Υεμένης να επιτεθούν σε δυτικά πλοία

Oι Χούθι μπόρεσαν να αξιοποιήσουν δεδομένα από ρωσικούς...

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας

Η λήψη αυξημένων μέτρων θα ισχύσει από σήμερα...

Υπόθεση Νοβάρτις: H ανατροπή με τους κατήγορους προστατευόμενους μάρτυρες

Η απόφαση για την άρση του καθεστώτος προστασίας...

WSJ: Η Ρωσία «βοήθησε» τους Χούθι της Υεμένης να επιτεθούν σε δυτικά πλοία

Oι Χούθι μπόρεσαν να αξιοποιήσουν δεδομένα από ρωσικούς δορυφόρους, για να στοχοποιήσουν πλοία με βαλλιστικούς πυραύλους και drones ...

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας

Η λήψη αυξημένων μέτρων θα ισχύσει από σήμερα Παρασκευή 25 έως τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 - Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες που πρέπει...

Υπόθεση Νοβάρτις: H ανατροπή με τους κατήγορους προστατευόμενους μάρτυρες

Η απόφαση για την άρση του καθεστώτος προστασίας των δύο προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης, δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση. ...