Ταύρος: Βρέθηκε χρηματοδότηση για το νέο ΚΑΠΗ

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου κατάφερε να εντάξει την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου στην ΟΧΕ Αθήνας. Εξασφαλίστηκαν τα 2,3 εκατ. Ευρώ που απαιτούνταν για το έργο.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ενέταξε στην ΟΧΕ Αθήνας και την ολοκλήρωση του έργου του ΚΑΠΗ στην Δ.Ε. Ταύρου, αξίας 2.300.000€. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία έχουν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες, τις μελέτες και την έκδοση οικοδομικής άδειας και το έργο σύντομα θα δημοπρατηθεί. Ένα υπερσύγχρονο κτίριο κοινωνικής ωφέλειας με όλες τις προδιαγραφές για άτομα τρίτης ηλικίας, ΑΜΕΑ κλπ.

Υπενθυμίζουμε πως προηγήθηκε η ένταξη στην στην ΟΧΕ Αθήνας της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, προϋπολογισμού 250.000€ και του συγκροτήματος του Γυμνασίου – Λυκείου, προϋπολογισμού 851.000€.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το κτίριο του ΚΑΠΗ του Ταύρου για το οποίο πετύχαμε χρηματοδότηση 2,3 εκ.ευρώ θα αποτελέσει ένα σύγχρονο κοινωνικό κέντρο όπου συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που τους αρμόζει μαζί με ιατρικές και άλλες φροντίδες που θα τους παρέχονται.

Να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία που έχουμε για την υλοποίηση της ΟΧΕ Αθήνας.

Με συνέπεια υλοποιούμε το έργο μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας».

Ροή Ειδήσεων

Σταμάτησε η διαρροή στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2

«Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ακόμη φυσικό αέριο...

Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0: Με υπογραφή Μάντισον…

Με τον Μάντισον να πετυχαίνει δύο τέρματα η...

Προϋπολογισμός εκτός ενισχυμένης εποπτείας και εντός αβεβαιότητας – Οι φόβοι για επιστροφή σε «μνημονιακά» μέτρα

Διαχρονικά η εκάστοτε αντιπολίτευση καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς της...

«Βόμβα» στην Αγγλία: Ο Τεν Χαγκ διώχνει Ρονάλντο!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Έρικ...

Σταμάτησε η διαρροή στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2

«Το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ακόμη φυσικό αέριο στο εσωτερικό του αγωγού», διευκρίνισε. ...

Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0: Με υπογραφή Μάντισον…

Με τον Μάντισον να πετυχαίνει δύο τέρματα η Λέστερ επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ, παίρνοντας έτσι το πρώτο τρίποντο της...

Προϋπολογισμός εκτός ενισχυμένης εποπτείας και εντός αβεβαιότητας – Οι φόβοι για επιστροφή σε «μνημονιακά» μέτρα

Διαχρονικά η εκάστοτε αντιπολίτευση καταψηφίζει τους προϋπολογισμούς της εκάστοτε κυβέρνησης και όπως είναι φυσικό σηκώνει πάντοτε τους τόνους της αντιπαράθεσης μέσα και έξω...