Ταύρος: Βρέθηκε χρηματοδότηση για το νέο ΚΑΠΗ

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου κατάφερε να εντάξει την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου στην ΟΧΕ Αθήνας. Εξασφαλίστηκαν τα 2,3 εκατ. Ευρώ που απαιτούνταν για το έργο.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ενέταξε στην ΟΧΕ Αθήνας και την ολοκλήρωση του έργου του ΚΑΠΗ στην Δ.Ε. Ταύρου, αξίας 2.300.000€. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία έχουν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες, τις μελέτες και την έκδοση οικοδομικής άδειας και το έργο σύντομα θα δημοπρατηθεί. Ένα υπερσύγχρονο κτίριο κοινωνικής ωφέλειας με όλες τις προδιαγραφές για άτομα τρίτης ηλικίας, ΑΜΕΑ κλπ.

Υπενθυμίζουμε πως προηγήθηκε η ένταξη στην στην ΟΧΕ Αθήνας της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, προϋπολογισμού 250.000€ και του συγκροτήματος του Γυμνασίου – Λυκείου, προϋπολογισμού 851.000€.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το κτίριο του ΚΑΠΗ του Ταύρου για το οποίο πετύχαμε χρηματοδότηση 2,3 εκ.ευρώ θα αποτελέσει ένα σύγχρονο κοινωνικό κέντρο όπου συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που τους αρμόζει μαζί με ιατρικές και άλλες φροντίδες που θα τους παρέχονται.

Να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία που έχουμε για την υλοποίηση της ΟΧΕ Αθήνας.

Με συνέπεια υλοποιούμε το έργο μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας».

Ροή Ειδήσεων

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα αντηλιακού λόγω ήπιων παρενεργειών

Την ανάκληση παρτίδας αντηλιακού που μπορεί να προκαλέσει κοκκίνισμα...

Αυτά είναι τα πρώτα θύματα του που ταυτοποιήθηκαν

Τουλάχιστον τέσσερα θύματα της επίθεσης στο δημοτικό σχολείο του...

Ρόδος: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος μοτοσυκλετιστής

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 33χρονος...

Μένουν σημαντικές ποσότητες ουκρανικών σιτηρών λόγω ρωσικού ναυτικού αποκλεισμού

Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει σε πρωινή ενημέρωση ότι...

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα αντηλιακού λόγω ήπιων παρενεργειών

Την ανάκληση παρτίδας αντηλιακού που μπορεί να προκαλέσει κοκκίνισμα στο δέρμα ή κάψιμο ανακοίνωσε σήμερα (25.05.2022) ο ΕΟΦ. Πρόκειται για το αντηλιακό Babe Super Fluid...

Αυτά είναι τα πρώτα θύματα του που ταυτοποιήθηκαν

Τουλάχιστον τέσσερα θύματα της επίθεσης στο δημοτικό σχολείο του Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους 19 παιδιά και 2 εκπαιδευτικοί, έχουν ταυτοποιηθεί, όπως μεταδίδουν...

Ρόδος: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος μοτοσυκλετιστής

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 33χρονος οδηγός του δικύκλου που λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης, το όχημά του...