Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος: Δίπλα στις οικογένειες των Αστυνομικών της Ομάδας Δίας που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή

-

Ο Αντώνης Νίκου και ο Ευάγγελος Νοΐδης, δύο παλικάρια της Ομάδας Δίας έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος σε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της παραλίας Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.
Μπροστά στο καθήκον δεν υπολόγισαν τίποτα. Δυστυχώς η κακιά στιγμή έφερε το μοιραίο τροχαίο.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης
θα σταθεί στο πλάι των δύο οικογενειών με οποιαδήποτε κοινωνική παροχή χρειαστεί και ιδιαίτερα στο μικρό παιδί του ενός, μιας και ο αδικοχαμένος Ευάγγελος Νοΐδης ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού.
Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:
“Θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά τους!
Ο Αντώνης Νίκου και ο Ευάγγελος Νοϊδης, δύο παλικάρια της Ομάδας Δίας έχασαν την ζωή τους εν ώρα καθήκοντος σε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της παραλίας Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.
Είχαν πάρει σήμα να συνδράμουν στον αποκλεισμό της περιοχής του Αγίου Κοσμά που είχε ξεσπάσει φωτιά. Κινδύνευαν συμπολίτες μας.
Μπροστά στο καθήκον δεν υπολόγισαν τίποτα. Δυστυχώς η κακιά στιγμή έφερε το μοιραίο τροχαίο.
Ως ελάχιστό φόρο τιμής, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης θα σταθεί στο πλάι των δύο οικογενειών με οποιαδήποτε κοινωνική παροχή χρειαστεί. Ιδίως στο μικρό παιδί του ενός θα είμαστε στο πλευρό του έμπρακτα.
Επίσης θα αναλάβει όλα τα έξοδα για το μνημείο που θα στηθεί εις μνήμην τους.
Στην Ελλάδα του σήμερα υπάρχουν καθημερινοί άνθρωποι που αγωνίζονται, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου όλοι εμείς να νιώθουμε και να είμαστε ασφαλείς.
Είναι οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές και πολλοί άλλοι που δίνουν καθημερινούς αγώνες με κίνδυνο την ίδια τους την ζωή.
Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της εποχής μας.
Ως δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και εγώ προσωπικά θα τιμούμε συνέχεια τους αγώνες τους και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο τους.

Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Αιωνία τους η μνήμη.”

Θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά τους!

Ο Αντώνης Νίκου και ο Ευάγγελος Νοϊδης, δύο παλικάρια της Ομάδας Δίας έχασαν την ζωή…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης στις Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ