Ηλιούπολη: Κρούσμα κορωνοϊού στο γνωστότερο γυμναστήριο της περιοχής

-

Κρούσμα κορωνοϊού στο γνωστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης «Παλλάδιον» εμφανίστηκε την Τρίτη 13/10 καθώς υπάλληλος της επιχείρησης βρέθηκε θετικός στον ιό μετά από την σχετική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε.

 

Ηλιούπολη κορωνοϊός γυμναστήριο

Άμεσα η διεύθυνση του γυμναστηρίου με γνώμονα την ασφάλεια των μελών του και του προσωπικού που εργάζεται σε αυτό, προχώρησε σε ανακοίνωση θέτοντας την επιχείρηση προσωρινά κλειστή, για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία από τον ΕΟΔΥ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#palladiongym #staysafe #stayfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ GYM (@palladion_gym) στις

Παράλληλα πραγματοποίησε απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου, με πιστοποιημένο συνεργείο, ώστε από την Παρασκευή 16/10 να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα μέλη του ξανά με ασφάλεια.

Παρακολουθήστε το βίντεο που αναρτήθηκε από τις εργασίες απολύμανσης που πραγματοποιήθηκαν:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αγαπητοί Αθλούμενοι. Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε πλήρης απολύμανση σε όλους τους χώρους και τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ. Να είστε σίγουρες και σίγουροι ότι διαχειριζόμαστε την κατάσταση με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό προς όλα τα μέλη και το προσωπικό μας. ________________ #palladiongym #staysafe #stayfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ GYM (@palladion_gym) στις

Οφείλουμε να συγχαρούμε την διεύθυνση της επιχείρησης, που έπραξε άμεσα με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, αψηφώντας τον οικονομικό και ψυχικό φόρτο που υποβάλλεται ένας επιχειρηματίας κλείνοντας την επιχείρησή του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ