Γιάννης Κωνσταντάτος: “Το Κοινωνικό μας παντοπωλείο στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης και στήριξης”!

“Το Κοινωνικό μας παντοπωλείο στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης και στήριξης”, αναφέρει ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος σε σχετική ανάρτηση που πραγματοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ευχαριστώντας παράλληλα για την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης 362 Grocery κ. Κώστας Γεωργιάδης, παραδίδοντας μία τεράστια ποσότητα τροφίμων με την βοήθεια και της Lamda Development.

Ο κ. Κωνσταντάτος δεν παρέλειψε να επισημάνει το σημαντικό έργο που πραγματοποιεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και την ζωτικής σημασίας στήριξη που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τώρα, που διανύουμε μια εποχή κρίσης και που ο δήμος δεν μπορεί να διοργανώσει εκδηλώσεις, συγκεντρώνοντας τρόφιμα αντί εισιτηρίου.

Ολόκληρη η δήλωση του το Δημάρχου κ. Κωνσταντάτου:

“Το Κοινωνικό μας παντοπωλείο στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης και στήριξης!
Ακριβώς πριν από 6 χρόνια εγκαινιάσαμε το πρώτο μας έργο ως διοίκηση που ήταν η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευχή να το κλείσουμε γρήγορα που σημαίνει πως κανένας συμπολίτης μας δεν θα το έχει ανάγκη”.
“Δυστυχώς, όχι μόνο δεν το κλείσαμε αλλά οι αιτήσεις αυξάνονται διαρκώς και ήδη 1000 συμπολίτες μας στηρίζονται απόλυτα σε αγαθά πρώτης ανάγκης και όχι μόνο για την επιβίωση τους”.
“Η στήριξη του παντοπωλείου είναι ζωτικής σημασίας περισσότερο δε από ποτέ τώρα στην εποχή της κρίσης που δεν έχουμε και εκδηλώσεις που αντί εισιτηρίου μας φέρνατε τρόφιμα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντική κάθε βοήθεια όπως αυτή που παραλάβαμε εχθές από τον Σουρμενιώτη επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της τοπικής επιχείρησης 362 Κώστα Γεωργιάδη που μας παρέδωσε μία τεράστια ποσότητα τροφίμων με την βοήθεια και της Lamda Development.
Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε σε ανάλογη στήριξη από ακόμα περισσότερες εταιρίες”.

Το Κοινωνικό μας παντοπωλείο στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης και στήριξης!

Ακριβώς πριν από 6 χρόνια εγκαινιάσαμε το…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Ροή Ειδήσεων

Νίκολα Γιόκιτς: Υπογράφει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ με τους Νάγκετς

Ο Νίκολα Γιόκιτς όχι μόνο θα επεκτείνει τη συνεργασία...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του 27ου Ποδηλατικού Γύρου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η ΕΛΑΣ την Κυριακή...

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στον ποταμό Έβρο για τον εντοπισμό ατόμων

Βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας και της...

Πρόστιμα ύψους 25.000 ευρώ σε πέντε βενζινάδικα για αισχροκέρδεια

Πρόστιμα, συνολικού ύψους 25.000 ευρώ, επιβάλλονται, με απόφαση του...

Νίκολα Γιόκιτς: Υπογράφει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ με τους Νάγκετς

Ο Νίκολα Γιόκιτς όχι μόνο θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά θα βάλει την υπογραφή του σε super-max συμβόλαιο… το...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του 27ου Ποδηλατικού Γύρου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η ΕΛΑΣ την Κυριακή (29/5) στην Αθήνα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «27ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας». Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή...

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στον ποταμό Έβρο για τον εντοπισμό ατόμων

Βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στον ποταμό Έβρο, στην περιοχή του χωριού Πύθιο, για τον εντοπισμό ατόμων. Μέχρι στιγμής οι...