Γιάννης Κωνσταντάτος: «Όταν οι δημότες μας μιλάτε και έχετε δίκιο, εμείς σας ακούμε προσεκτικά»

-

«Όταν οι δημότες μας μιλάτε και έχετε δίκιο,  εμείς σας ακούμε προσεκτικά» σχολιάσε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στην ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Γιάννης Κωνσταντάτος ακούμε προσεκτικά δημότες έχουν δίκιο

Η αποκατάσταση στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης, που βρίσκεται στην πρώτη είσοδο της Αργυρούπολης, όπως είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος, πραγματοποιήθηκε και επισκευάστηκε πλήρως και η πλατεία η οποία πλέον είναι ξανά όπως πριν 40 χρονιά που κατασκευάστηκε.

Γιάννης Κωνσταντάτος ακούμε προσεκτικά δημότες έχουν δίκιο

«Πρόσφατα δεχτήκαμε έντονη κριτική για το μνημείο εθνικής αντίστασης στην είσοδο της πόλης μας που έχει βανδαλιστεί  και προσωπικά δεσμεύτηκα πως θα αποκατασταθεί άμεσα.

Γιάννης Κωνσταντάτος ακούμε προσεκτικά δημότες έχουν δίκιο

Είναι γεγονός πως είναι χρονιά έτσι και όντως το αμελήσαμε αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα  που για δεκαετίες στην πόλη μας έμειναν πίσω και ας δέχομαι κριτική από αυτούς που δεν έκαναν τίποτα!

Με την βοήθεια  όμως της παρακείμενης επιχείρησης (τους ευχαριστώ θερμά) το μνημείο όπως είχα δεσμευτεί αποκαταστάθηκε και επισκευάστηκε πλήρως και η πλατεία και είναι ξανά όπως πριν 40 χρονιά που το έφτιαξαν», συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντάτος τονίζοντας:

Γιάννης Κωνσταντάτος ακούμε προσεκτικά δημότες έχουν δίκιο
«Όταν εσείς μιλάτε και έχετε δίκιο εμείς ακούμε και κάνουμε το σωστό!»

Τέλος αφήνοντας αιχμές για την μονόπλευρη ευαισθησία κάποιων πολιτών είπε:

«ΥΓ Για την καφρίλα αυτών που το έκαναν έτσι φυσικά λόγος δεν γίνεται ποτε στην Ελλάδα των δήθεν προοδευτικών ” ευαίσθητων “πάρα μόνο για τον Δήμο που πρέπει κάθε φορά να αποκαθιστά τις ζημιές των έργων μας ώστε καθαρά να παραδοθούν άνετα ξανά στους κάφρους.

Υποκρισία ή ιδεολογικές παρωπίδες;»

Όταν οι δημότες μας μιλάτε και έχετε δίκιο, εμείς σας ακούμε προσεκτικά!

Πρόσφατα δεχτήκαμε έντονη κριτική για το…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ