Γιάννης Κωνσταντάτος: Χρόνια πολλά Ελλάδα, Χρόνια πολλά Ελληνικό – Αργυρούπολη

-

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου με βίντεο που δημοσιεύτηκε στην προσωπική του σελίδα στα social media δηλώνοντας:

“Από το 2017 κάθε χρόνο ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ντύνει το Δημαρχείο του με την ελληνική σημαία, φόρος τιμής στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα όλοι ελεύθεροι.

Φέτος ένα βήμα παρακάτω η διοίκηση του δήμου, παρέδωσε σε όλα τα παιδιά μας, μία ελληνική σημαία.

Όσοι το επιθυμούν να την κρεμάσουν στα μπαλκόνια τους και αυτό γιατί δεν θα τα καμαρώσουμε στην παρέλαση αλλά για μας η γιορτή δεν αλλάζει, είναι ημέρα μνήμης και τιμής.

Η ελληνική σημαία ενώνει τον ελληνικό λαό, τον ενώνει στους κοινούς αγώνες, στις θυσίες και τις διεκδικήσεις του για μία Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική.

Φέτος την αφιερώνουμε με ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά μας στις ένοπλες δυνάμεις, στο Ναυτικό μας, στην Αεροπορία μας, στο Στρατό Ξηράς.

Γιατί είναι αυτοί που φυλάττουν Θερμοπύλες απέναντι σε όλους αυτούς που καιροφυλακτούν να πάρουν ότι δεν τους ανήκει, γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες στο λαό της, στην δημοκρατία, στους αγώνες και τις θυσίες τους.

Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα!
Χρόνια πολλά στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη, την πόλη της καρδιάς μας!”

Παρακολουθήστε το βίντεο πατώντας εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ