Γλυφάδα: Καταδίωξαν φορτηγό με χιλιάδες κλεμμένα γυαλιά

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι άνδρες της Άμεσης Δράσης καταδίωξαν ένα φορτηγό γεμάτο κλεμμένα προϊόντα στη Γλυφάδα.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα της Δευτέρας, καταδίωξαν ένα φορτηγό γεμάτο κλεμμένα προϊόντα στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο συνδικαλιστής Αστυνομικός, Χρήστος Μπαλάσκας, η Άμεση Δράση άκουσε στον ασύρματο ότι ένα φορτηγό μάρκας Mercedes εκλάπη από την Καλλιθέα με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Οι Αστυνομικοί υπολόγισαν τη διαδρομή του και έφτασαν να το καταδιώξουν, με ενισχύσεις, στη Γλυφάδα. Οι δράστες παράτησαν το όχημα και διέφυγαν με τα πόδια, ωστόσο, κατά τον έλεγχο του οχήματος, βρέθηκαν 18 μεγάλες σακούλες με γυαλιά οράσεως και ηλίου. Σε κάθε συσκευασία υπήρχαν γύρω στα 1000 ζευγάρια γυαλιών.

Ο Χρήστος Μπαλάσκας μέσα από ανάρτηση του στο Facebook, έδωσε τα εύσημα στους αστυνομικούς για την καταδίωξη και την εύρεση των κλεμμένων προϊόντων.

H ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα:

«Το μάτι του αμεσοδρασίτη ακόμα μία φορά διέπρεψε. 2/5/2022. Λίγο μετά την 03:00 ώρα. Το Β 6-3 περιπολικό της Γ αλλαγής της άμεσης δράσης, ακούει στον ασύρματο ότι ένα φορτηγό μάρκας mercedes εκλάπει πριν από λίγο απο την Καλλιθέα από άγνωστα άτομα. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι κατευθύνθηκε πρός την Λ. Ποσειδώνος. Οι αμεσοδρασίτες υπολόγισαν την πιθανή διαδρομή του κλεμμένου φορτηγού και κατευθύνθηκαν προς την Γλυφάδα. Με την ανάσα των συναδέλφων στο σβέρκο τους, οι κλέφτες εγκατέλειψαν το Ι.Χ.Φ. επι της οδού Ροντήρη στη Γλυφάδα και τράπηκαν σε φυγή πεζοί. Οι αμεσοδρασίτες εντόπισαν το όχημα και αμέσως ενημέρωσαν το κέντρο της Α.Δ. για την αναζήτηση των δραστών απο την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και τα υπόλοιπα περιπολικά. Κατά τον έλεγχο του κλεμμένου οχήματος, βρέθηκαν εντός 18 μεγάλες σακούλες με γυαλιά οράσεως και ηλίου.(Ή κλεμμένα, ή μαϊμού). Σε κάθε συσκευασία υπήρχαν γύρω στα 1000 ζευγάρια γυαλιών. Οι δράστες διέφυγαν και η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου. Μπράβο στους συναδέλφους του Β 6-3/Γ της άμεσης δράσης για την αντίληψη και την παρατηρητικότητά τους. ΕΥΓΕ!»

Ροή Ειδήσεων

Καυτός θα είναι ο καιρός αύριο σε όλη τη χώρα

Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Σάββατο (2.7.2022)...

Καρπουζιά: Mυκητολογικές και εντομολογικές προσβολές στις πρώιμες καλλιέργειες

Έναρξη του τετρανύχου διαπιστώθηκε στις πρώιμες και μεσοπρώιμες...

ΠΑΣΟΚ για πληθωρισμό: Ως πότε η κυβέρνηση θα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει;

Προτείνει πλαφόν στο ρεύμα, μείωση φορολογίας στα καύσιμα...

Ρωσία – Βουλγαρία: Σε πορεία διακοπής διπλωματικών σχέσεων

Να κλείσει η πρεσβεία στη Σόφια, προτείνει η...

Καυτός θα είναι ο καιρός αύριο σε όλη τη χώρα

Ηλιόλουστος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Σάββατο (2.7.2022) σε ολόκληρη τη χώρα ενώ θα επικρατήσουν και δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα ανατολικά...

Καρπουζιά: Mυκητολογικές και εντομολογικές προσβολές στις πρώιμες καλλιέργειες

Έναρξη του τετρανύχου διαπιστώθηκε στις πρώιμες και μεσοπρώιμες καλλιέργειες με καρπουζιές στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας και αναμένεται στις όψιμες.Οι...

ΠΑΣΟΚ για πληθωρισμό: Ως πότε η κυβέρνηση θα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει;

Προτείνει πλαφόν στο ρεύμα, μείωση φορολογίας στα καύσιμα και μείωση ΦΠΑ στα βασικά αγαθά ...