Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: 93 ζευγάρια παπούτσια για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου

93 ζευγάρια παπούτσια για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

Το Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» Ένωση “Μαζί για το Παιδί” διένειμαν 93 ζευγάρια παπούτσια στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο του κοινωνικού επιχειρείν, προσφέρει μέρος των κερδών της για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων.

Οι δικαιούχοι και τα παιδιά τους προσήλθαν την Μεγάλη Δευτέρα στις 18 Απριλίου 2022 στο χώρο του Α ΚΑΠΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης, για την παραλαβή των παπουτσιών που δικαιούνται, με τη συνδρομή και στήριξη των υπαλλήλων του Τμήματος, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των εκπροσώπων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και το τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, ευχαριστεί θερμά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την εταιρεία παπουτσιών TOMS που μερίμνησαν και προσέφεραν καινούρια υποδήματα στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ροή Ειδήσεων

Κοπεγχάγη Πυροβολισμοί: Πολλοί νεκροί και τραυματίες!

«Μέχρι να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι υπάρχει μόνο...

Aγία Βαρβάρα: Ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε ληστή

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν την...

Νέα υπέρβαση από Νιμάιερ, στις «8» και οι Μαρία, Μπούσκοβα

H Μαρί Μπούσκοβα, η Τατιάνα Μαρία και η...

Κοπεγχάγη Πυροβολισμοί: Πολλοί νεκροί και τραυματίες!

«Μέχρι να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι υπάρχει μόνο ένας δράστης, ο συναγερμός θα βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο» - Δεν αποκλείεται η τρομοκρατική ενέργεια. ...

Aγία Βαρβάρα: Ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε ληστή

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση. Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός Ιδιοκτήτης...

Νέα υπέρβαση από Νιμάιερ, στις «8» και οι Μαρία, Μπούσκοβα

H Μαρί Μπούσκοβα, η Τατιάνα Μαρία και η Τζουλ Νιμάιερ πήραν τα πρώτα «εισιτήρια» για τους προημιτελικούς του Γουίμπλεντον.Η 24χρονη τενίστρια από την...