Γιάννης Κωνσταντάτος: “Στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη ξέρουμε να δίνουμε μάχες και πάνω από όλα τη μάχη της ζωής”

-

“Στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη ξέρουμε να δίνουμε μάχες και πάνω από όλα τη μάχη της ζωής” ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου στο βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα.

Στο βίντεο καλεί τον κόσμο να προστατεύσει την υγεία του τονίζοντας ότι ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όπως και την πρώτη φορά, θα σταθεί δίπλα στους πολίτες, τόσο με τη «Γραμμή Εξυπηρέτησης του δημότη» 15415, όσο και με το «Βοήθεια στο σπίτι».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Γιάννη Κωνσταντάτου:

“Αγαπητοί δημότες φίλες και φίλοι

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά η χώρα μας μπαίνει σε ένα lockdown με συνέπειες για την κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική, προσωπική και δυστυχώς επαγγελματική μας ζωή.

Μόνο ενωμένοι θα το αντιμετωπίσουμε και αυτή τη φορά με επιτυχία, για να προστατεύσουμε την υγεία μας, τόσο τη δική μας, όσο και των παιδιών μας και των παππούδων μας.

Ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όπως και την πρώτη φορά θα σταθεί δίπλα σας, μην έχετε καμία αμφιβολία, στο μέγιστο βαθμό, τόσο με τη «Γραμμή Εξυπηρέτησης του δημότη» 15415, όσο και με το «Βοήθεια στο σπίτι».

Θα μας καλέσετε, όσοι έχετε ανάγκη και εμείς θα σπεύσουμε κοντά σας

Υπομονή, ψυχραιμία και αυτό θα περάσει.

Στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη ξέρουμε να δίνουμε μάχες και πάνω από όλα τη μάχη της ζωής! Καλή δύναμη σε όλους και ο δήμος είναι κοντά σας”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ