Με προσωπική παρέμβαση Κωνσταντάτου ο ΕΟΔΥ στο Ελληνικό

-

Μεγάλη αίσθηση στο Ελληνικό έκανε η παρουσία 8 μονάδων του ΕΟΔΥ επί δύο συνεχόμενες ημέρες οι οποίες πραγματοποιούσαν σε δημότες rapid test ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Ο δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος εδώ και ημέρες είχε έρθει σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ προκειμένου να γίνουν τα δωρεάν τεστ ώστε να ανιχνευθούν όσοι δημότες ήταν ασυμπτωματικοί για να προστατευθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Η κίνηση αυτή ήταν στα πλαίσια των γενικότερων δράσεων της δημοτικής αρχής για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και την προστασία των ευπαθών ομάδων, τόσο για το πρακτικό κομμάτι, όσο και για το ψυχολογικό, καθώς αρκετοί δημότες δεν έχουν την οικονομική άνεση να πραγματοποιήσουν το συγκεκριμένο τεστ.

Από το Υπουργείο Υγείας και την Πολιτική προστασία μέχρι στιγμής, ακούγονται ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, τόσο για τις καινοτόμες δράσεις που έχει δημιουργήσει όσο και για τις πρωτοβουλίες που παίρνει για την προστασία των δημοτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την δημοτική αρχή, κατά την διάρκεια του LockDown, στελέχη της πολιτικής προστασίας του δήμου έχουν σχεδιάσει πληθώρα δράσεων και ενεργειών ώστε κανένας δημότης που χρειάζεται βοήθεια να μην μείνει μόνος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ