76η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Παλαιού Φαλήρου

 

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει τo Σάββατο 14 Μαΐου 2022 & την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από 10.00 έως 13.00, την 76η Εθελοντική Αιμοδοσία τουστον 1Ο όροφο  του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Είσοδος από Τερψιχόρης), σε συνεργασία με τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας.

Για την αποφυγή συγκέντρωσης  εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να προγραμματίζουν  έγκαιρα  το ραντεβού τους  στο τηλέφωνο: 210-98.39.373 (8.00-14.00).

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας δίνουμε αίμα και στηρίζουμε τις τράπεζες αίματος  μετά τη  μειωμένη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών στα νοσοκομεία, λόγω Κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος  και ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Αρωγής & Υγείας  Γιάννης Αρκουμάνης , καλούν όλους τους  Δημότες να ανταποκριθούν στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης ,στέλνοντας  μήνυμα ελπίδας και στήριξης του συστήματος  δημόσιας υγείας , του ιατρικού και  νοσηλευτικού προσωπικού της  χώρας και κυρίως των συνανθρώπων μας  που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ως  Δημοτική Αρχή κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους  κατάσταση, οργανώνοντας  όλες  τις  υπηρεσίες  μας προκειμένου να περιφρουρήσουμε την δημόσια υγεία, στηρίζοντας  και προστατεύοντας  τους  πιο ευπαθείς  συνδημότες  μας.

 

Ροή Ειδήσεων

Εθνική: Το αήττητο που έσπασε και η πρώτη νίκη της Κύπρου σε επίσημο ματς απέναντι στην Ελλάδα

Στη Λάρνακα σταμάτησε η απόλυτη πορεία της Εθνικής...

Αποδείξεις: Η εφαρμογή του appodixi και τα ποσά που θα λάβουν όσοι «καρφώνουν»

Με μία κίνηση «ματ» το υπουργείο Οικονομικών και...

Ελβετία – Covid-19: Θα καταστρέψουν πάνω από 10 εκατ. ληγμένες δόσεις εμβολίων της Moderna 

Το υπουργείο εξήγησε πως δεν έχει άλλες επιλογές,...

Επιδότηση για εγκατάσταση 250.000 μικρών φωτοβολταϊκών – Πως θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα

H ενέργεια που θα παράγεται από το φωτοβολταϊκό θα συμψηφίζεται (αφαιρείται) από την κατανάλωσηEνδιαφέρον εκδηλώνεται για την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου...

Εθνική: Το αήττητο που έσπασε και η πρώτη νίκη της Κύπρου σε επίσημο ματς απέναντι στην Ελλάδα

Στη Λάρνακα σταμάτησε η απόλυτη πορεία της Εθνικής ομάδας στον 2ο όμιλο της League C. Η Κύπρος υποχρέωσε την Ελλάδα στην πρώτη ήττα...

Αποδείξεις: Η εφαρμογή του appodixi και τα ποσά που θα λάβουν όσοι «καρφώνουν»

Με μία κίνηση «ματ» το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων πάει να καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο ό,τι δεν έχει συμβεί...