Στα χνάρια του Γιάννη Κωνσταντάτου ο δήμαρχος Αλίμου

Στα χνάρια του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, βαδίζει ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης εφαρμόζοντας τις πετυχημένες πολιτικές του, οι οποίες έχουν μεγάλη απήχηση στους δημότες και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.

Συγκεκριμένα, μπορεί ο δήμαρχος Αλίμου να δουλεύει 18 ώρες την ημέρα, όπως μάθαμε από το διαφημιστικό ντοκιμαντέρ για τον Άλιμο που σκηνοθέτησε ο κ. Μαστοράκης και παρουσιάστηκε στο κοινό πριν από λίγο καιρό, αλλά μόλις φέτος κατάφερε να λειτουργήσει την δημοτική συγκοινωνία για την πόλη του.

Την ιδέα την πήρε από τον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο οποίος πριν από περίπου 5 χρόνια την  είχε εφαρμόσει με ιδιαίτερη επιτυχία στην πόλη του.

Προχθές μάλιστα, ο δήμαρχος Αλίμου ανακοίνωσε στους δημότες του, ότι με δικές του ενέργειες το φυσικό αέριο θα περάσει από την πόλη του με ένα δίκτυο 6 χιλιομέτρων περίπου.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού  – Αργυρούπολης πριν από περίπου 3 χρόνια έχει ξεκινήσει συστηματική συνεργασία με την εταιρία φυσικού αερίου και με αιτήσεις των δημοτών που γίνονται στον δήμο σε λίγους μήνες, σχεδόν από όλους τους δρόμους θα περνάει το φυσικό αέριο, δίνοντας οικονομική ανάσα σε εκατοντάδες νοικοκυριά.

Ήδη έχουν καλυφθεί 26 χιλιόμετρα, ενώ οι εργασίες προχωρούν με εντατικό ρυθμό.

Συνηθίζεται, οι πολιτικοί αρκετές φορές να ακολουθούν τα χνάρια, και να αντιγράφουν πετυχημένους πολιτικούς,  οι οποίοι έχουν μεγάλη απήχηση στους πολίτες.

Την πετυχημένη αυτή συνταγή από ότι φαίνεται, εφαρμόζει και ο δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης, αντιγράφοντας πιστά (αν και ετεροχρονισμένα – κάλλιο αργά παρά ποτέ)  όλες τις πολιτικές που εφαρμόζει ο συνάδελφός του Γιάννης Κωνσταντάτος.

Αυτό δεν θεωρείτο κακό. Εξάλλου όλοι οι πολιτικοί έχουν έναν μέντορα.

ΥΣ: Μαθαίνουμε ότι ο διευθυντής του γραφείου δημάρχου (έτσι έχει συστηθεί σε γνωστούς μας) και μυστικοσύμβουλός του, κ. Φρίμης, έχει πάρει εντολή να παρακολουθεί καθημερινά το έργο του δημάρχου Ελληνικού Γ. Κωνσταντάτου και να δίνει καθημερινή αναφορά στον δήμαρχο.

Ροή Ειδήσεων

Σπάρτη: Πέθανε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Το παιδάκι ξύπνησε γύρω στις 7 το πρωί...

Τουρκία: Πτήση drone πάνω από την Κίναρο

Το τουρκικό UAV αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε σύμφωνα με...

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Κορμπεράν ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού

Παρακολουθήστε σε Live Streaming τη συνέντευξη Τύπου...

Σπάρτη: Πέθανε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Το παιδάκι ξύπνησε γύρω στις 7 το πρωί με έντονο πονοκέφαλο, λίγο αργότερα η μητέρα του διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα...

Η Ρωσία προβλέπει ότι η τιμή του εξαγόμενου φυσικού αερίου θα υπερδιπλασιαστεί το 2022

Η Ρωσία προβλέπει ότι η μέση τιμή του εξαγόμενου φυσικού αερίου της θα υπερδιπλασιαστεί φέτος, φθάνοντας τα 730 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα,...

Τουρκία: Πτήση drone πάνω από την Κίναρο

Το τουρκικό UAV αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική. ...