Επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Έτοιμα να υποδεχθούν παλαιά και νέα μέλη είναι τα τρία ΚΑΠΗ της πόλης (Α΄ ΚΑΠΗ : Πανδρόσου 43, 210 9834136 – Β΄ ΚΑΠΗ: Αγίας Βαρβάρας 74, 210 9837270  – Γ΄ ΚΑΠΗ : Σειρήνων 1-3, 210 9880148) ύστερα από 2,5 χρόνια που ήταν κλειστά λόγω των αυστηρών μέτρων κατά της πανδημίας.

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου οι συμπολίτες μας, από 60 ετών και άνω θα μπορούν και πάλι να συναντούν καθημερινά τις παρέες τους, να πίνουν τον καφέ και το αναψυκτικό τους με τους φίλους τους και να περνούν ευχάριστες ώρες στους γνώριμους και φιλόξενους χώρους που τόσο τους έλειψαν. Συμμετέχοντας στις πολιτιστικές δραστηριότητες και δράσεις καθώς και στις εκδρομές και τις ομαδικές μετακινήσεις των μελών.

Οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται υπό τις υγειονομικές προϋποθέσεις που ισχύουν ανά περίπτωση, όπως για παράδειγμα, η χρήση προστατευτικής μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, η χρήση αλκοολούχων διαλυμάτων για την αντισηψία χεριών, ο εξαερισμός των χώρων κ.ά. ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη τα οποία είτε έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό για κορωνοιό covid-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού , σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 9, είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 9.

Επιπλέον, ορίζεται υπεύθυνος προαγωγής εμβολιασμού σε κάθε δομή και τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελούμενων ανά ημέρα, τηρουμένων των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ της πόλης μας σημείωσε ότι : «Η λειτουργία των ΚΑΠΗ ήταν κάτι που έλειπε στους συμπολίτες μας και γι΄ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επανέναρξη της λειτουργίας τους. Μια επανέναρξη που γίνεται με τους καλύτερους δυνατούς όρους, καθώς έχει προετοιμαστεί με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να αποτελέσουν και πάλι την ιδανική επιλογή για τον ελεύθερο χρόνο των συνταξιούχων μας».

 Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας, γιατρός Γιάννης Αρκουμάνης, με αφορμή την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ της πόλης μας τόνισε ότι « Όλη η ομάδα των ΚΑΠΗ μας με τους ευγενέστατους υπαλλήλους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου είναι έτοιμη να υποδεχθεί καινούργια και παλαιά μέλη. Οι εγγραφές νέων μελών και η ανανέωση καρτών των παλαιών μελών θα γίνονται από την προσεχή Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρες 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι».

Ροή Ειδήσεων

Ηράκλειο: Σε σταθερή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που κατάπιε καθαριστικό φούρνου

Σήμερα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις (γαστροσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση), προκειμένου...

Η Χάιντι Κλουμ έριξε τo Instagram με το διάφανο κορμάκι και τα μαύρα εσώρουχά της

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Χάιντι Κλουμ, εντυπωσιάζοντας...

Από τις αρχές Ιουνίου η Πανεπιστημιακή Αστυνομία πιάνει δουλειά 

Στα κάμπους των πρώτων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων θα βρεθεί από...

Η «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ» στο Δήμο Καλλιθέας, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Εκδήλωση για την επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού,...

Ηράκλειο: Σε σταθερή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που κατάπιε καθαριστικό φούρνου

Σήμερα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις (γαστροσκόπηση, λαρυγγοσκόπηση), προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της. Σε σταθερή κατάσταση και διασωληνωμένο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη...

Η Χάιντι Κλουμ έριξε τo Instagram με το διάφανο κορμάκι και τα μαύρα εσώρουχά της

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Χάιντι Κλουμ, εντυπωσιάζοντας με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Οι φωτογραφίες με τη σέξι εμφάνιση του 48χρονου μοντέλου στο...

Από τις αρχές Ιουνίου η Πανεπιστημιακή Αστυνομία πιάνει δουλειά 

Στα κάμπους των πρώτων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων θα βρεθεί από τις αρχές Ιουνίου η Πανεπιστημιακή Αστυνομία επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης...