Επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Έτοιμα να υποδεχθούν παλαιά και νέα μέλη είναι τα τρία ΚΑΠΗ της πόλης (Α΄ ΚΑΠΗ : Πανδρόσου 43, 210 9834136 – Β΄ ΚΑΠΗ: Αγίας Βαρβάρας 74, 210 9837270  – Γ΄ ΚΑΠΗ : Σειρήνων 1-3, 210 9880148) ύστερα από 2,5 χρόνια που ήταν κλειστά λόγω των αυστηρών μέτρων κατά της πανδημίας.

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου οι συμπολίτες μας, από 60 ετών και άνω θα μπορούν και πάλι να συναντούν καθημερινά τις παρέες τους, να πίνουν τον καφέ και το αναψυκτικό τους με τους φίλους τους και να περνούν ευχάριστες ώρες στους γνώριμους και φιλόξενους χώρους που τόσο τους έλειψαν. Συμμετέχοντας στις πολιτιστικές δραστηριότητες και δράσεις καθώς και στις εκδρομές και τις ομαδικές μετακινήσεις των μελών.

Οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται υπό τις υγειονομικές προϋποθέσεις που ισχύουν ανά περίπτωση, όπως για παράδειγμα, η χρήση προστατευτικής μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, η χρήση αλκοολούχων διαλυμάτων για την αντισηψία χεριών, ο εξαερισμός των χώρων κ.ά. ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη τα οποία είτε έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό για κορωνοιό covid-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού , σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 9, είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 9.

Επιπλέον, ορίζεται υπεύθυνος προαγωγής εμβολιασμού σε κάθε δομή και τηρείται αρχείο καταγραφής ωφελούμενων ανά ημέρα, τηρουμένων των ισχυόντων κανόνων προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ της πόλης μας σημείωσε ότι : «Η λειτουργία των ΚΑΠΗ ήταν κάτι που έλειπε στους συμπολίτες μας και γι΄ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επανέναρξη της λειτουργίας τους. Μια επανέναρξη που γίνεται με τους καλύτερους δυνατούς όρους, καθώς έχει προετοιμαστεί με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να αποτελέσουν και πάλι την ιδανική επιλογή για τον ελεύθερο χρόνο των συνταξιούχων μας».

 Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας, γιατρός Γιάννης Αρκουμάνης, με αφορμή την επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ της πόλης μας τόνισε ότι « Όλη η ομάδα των ΚΑΠΗ μας με τους ευγενέστατους υπαλλήλους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου είναι έτοιμη να υποδεχθεί καινούργια και παλαιά μέλη. Οι εγγραφές νέων μελών και η ανανέωση καρτών των παλαιών μελών θα γίνονται από την προσεχή Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρες 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι».

Ροή Ειδήσεων

Τραγωδία στο Άγιον Όρος- Νεκρός σε τροχαίο συνταξιούχος αστυνομικός

Ανακρίσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το...

Φυλάκιση χωρίς αναστολή σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για ξυλοδαρμούς παιδιών

Η ποινή της αποφασίστηκε να μην ανασταλεί, αλλά...

Οδηγός για το ρεύμα: Τιμές προ κρίσης από παρόχους – Παραδείγματα

Ακόμη και σε επίπεδα προ κρίσης υποχώρησαν οι...

Πότε θα γίνει φέτος η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2023

Το πρώτο Σάββατο μετά του Αγίου Αντωνίου θα...

Τραγωδία στο Άγιον Όρος- Νεκρός σε τροχαίο συνταξιούχος αστυνομικός

Ανακρίσεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Όρους Νεκρός...

Φυλάκιση χωρίς αναστολή σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για ξυλοδαρμούς παιδιών

Η ποινή της αποφασίστηκε να μην ανασταλεί, αλλά η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεσή της. Κατά συνέπεια, άσκησε έφεση κατά της απόφασης...

Οδηγός για το ρεύμα: Τιμές προ κρίσης από παρόχους – Παραδείγματα

Ακόμη και σε επίπεδα προ κρίσης υποχώρησαν οι τελικές τιμές του ρεύματος για τον μήνα Δεκέμβριο.Μετά τις μειώσεις και τις εκπτώσεις συνέπειας που...