Δενδροφύτευση από τον ΣΠΑΥ σε συνεργασία με τον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

-

Δενδροφύτευση από τον ΣΠΑΥ σε συνεργασία με τον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης πραγματοποιήθηκε σήμερα στους πρόποδες του Υμηττού, στην περιοχή της Αργυρούπολης, στα πλαίσια της μεγάλης καμπάνιας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί ο ΣΠΑΥ με την ονομασία #Υμηττός365.
Μέσω της καμπάνιας ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού υπό την Διοίκηση του Προέδρου του ΣΠΑΥ & Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου φύτευσε συνολικά και στους 11 Δήμους γύρω από τον Υμηττό πάνω από 3.000 δενδρύλλια.
Οι δενδροφυτεύσεις λόγω κορωνοϊού έγιναν από την εξειδικευμένη ομάδα του ΣΠΑΥ, ενώ συμμετείχαν σε κάθε δήμο και περιορισμένος αριθμός Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.

Το παρόν στη σημερινή δενδροφύτευση έδωσαν, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Βασίλης Κρητικός, η Αντιδήμαρχος Ζωοφιλίας κ. Ειρήνη Στελλάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος κ. Χρήστος Κανελλίδης, η νέα Εντεταλμένη Σύμβουλος Οικολογίας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Ελίνα Αλεξίου, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του τμήματος πράσινου του Δήμου και εκπρόσωποι από την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Πρασινίζουμε τον Υμηττό μας!

Μια ακόμα δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε στον Υμηττό μας σήμερα από τον ΣΠΑΥ στη πλευρά…

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Κωνσταντάτος στις Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ